19 Mayıs Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 19.05.2017 18:19:45 0
19 Mayıs Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15 Mayıs Pazartesi başlayan Kutlamalar kapsamında Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilk olarak Kapalı Spor Salonunda Masa Tenisi yarışması düzenlendi.

İlçe genelinde 60 sporcunun katıldığı yarışmada Genç Kızlarda; Duygu Kar birinci olurken Genç Erkeklerde ise Emirhan Yılmaz birinci oldu.

?Beden Eğitimi ve Spor? Konulu Konferans

Etkinlikler kapsamında daha sonra Besni Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonunda ?Beden Eğitim ve Spor? konulu konferans düzenlendi.

Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleşen konferansta  Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan, Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kürşat Yusuf Aytaç ve Muay ? Thai Dünya 3.´sü Mevlana Altuntaş öğrencilere beden eğitimi ve spor öğretmenliği hakkında bilgiler verdi.

Bocce Petank Altın Nokta ve

Penaltı Atış Yarışmaları

16 Mayıs Salı günü devam eden etkinlikler kapsamında Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçe Stadyumunda Bocce Petank Altın Nokta ve Penaltı Atış Yarışmaları düzenlendi.

Oldukça çekişmeli geçen Bocce Petank Altın Nokta yarışmaları sonucunda Genç Kızlarda; ?Ela Dere birinci olurken, Genç Erkeklerde ise Ramazan Demir birinci oldu.

Yine düzenlenen penaltı yarışmaları sonucunda ise genç kızlarda; Beyza Turan birinci olurken, genç erkeklerde ise Merdan Salık birinci oldu.

Gençlik Yürüyüşü

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlik yürüyüşü düzenlendi

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayan gençlik yürüyüşüne İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, kurum ve daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüş Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

19 Mayıs günü devam eden etkinlikler kapsamında daha sonra hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk konuldu. Çelenk sunumunun ardından Besni DO-KAN Spor Kulübü öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sergilendi.

Kutlamalar son olarak Besni Şehit Abidin Tanrıkulu Anadolu Lisesinin hazırladığı resim sergisinin gezilmesinin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: Mayıs Etkinliklerle Kutlandı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor