22. EĞİTİM BAYRAMINA KORONAVİRÜS ENGELİ

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu 22. Besni Eğitim Bayramı ile ilgili yaptığı toplantıda bayramın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle fiili olarak kutlanmamasına karar verdi. Ancak son günlerin trend uygulamalarından olan Zo

GÜNDEM 21.09.2020 17:59:55 0
22. EĞİTİM BAYRAMINA KORONAVİRÜS ENGELİ

BAĞIŞ: İNSAN SAĞLIĞINA ÖNEM VERMEKTEYİZ

Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış, her yıl geleneksel olarak kutlanan ve bu yıl 22.´si düzenlenmesi gereken Besni Eğitim Bayramının koronavirüs salgını nedeniyle fiili olarak kutlanmayacağını söyledi.
BEV Yönetimi olarak aldıkları kararla ilgili konuşan Bağış şunları söyledi; ?Pandemi ortamı nedeniyle insanlarımızı açık veya kapalı ortamlarda bir araya getirerek toplu bir halde, bulunmalarının virüs nedeniyle önemli risk taşımaktadır. Bir kişinin bile bu durumdan zarar görmesini istemeyiz. Eğitime olduğu gibi insan sağlığına da büyük önem vermekteyiz? diye konuştu.

ASLANBAY: ALINAN KARAR DUYARLILIK ÖRNEĞİDİR

Başkan Yardımcısı Ali Aslanbay ise; ?Yönetim kurulumuzun duyarlı davranarak Besni halkının sağlığını düşünmesi nedeniyle bu yıl yapılacak Eğitim Bayramının ertelenmesi kararı duyarlılık örneğidir. Bu kararı önemli paydaşlarımız Besni Belediyesi ve Besni Kaymakamlığı ile ortaklaşa olarak aldık. Önümüzdeki yıllarda, dünyada ilk ve tek olan Eğitim Bayramını kutlamaya devam edeceğiz? dedi.

ALANINDA UZMAN KONUKLARLA İKİ ÖNEMLİ PANEL

Alınan kararın ardından son günlerin trend uygulamalarından olan Zoom uygulamasıyla iki önemli panel yapılacak.
İlk olarak 25 Eylül Cuma günü saat 16:00´da Gazetemiz yazarlarından Şaban Çağıran´ın moderatörlüğünde Newyork Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Şirin´in konuşmacı olarak katılacağı ?Gençlerin Eğitimi ve Sorunları? konulu panel yapılacak.
26 Eylül Cumartesi günü ise yine aynı saatte Memet Kaban Moderatörlüğünde Köy Enstitülüler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş ve Eğitim-Sen Genel Sekreteri Özgür Bozdoğan´ın konuşmacı olarak katılacağı ?Pandemi Döneminde Eğitim ve Öğretim? konulu panel düzenlenecek.
BEV Yönetimi iki gün boyunca Zoom uygulaması üzerinden yapılacak olan panellere herkesi davet etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor