3 km yol 3 aydır Neden bitmiyor?

Kuz evleri ile Yenikent arasında 3 ay önce başlayan 3 km´lik duble yol çalışması bir türlü bitirilemedi. Bitirilmediği gibi 1 aydır ortada çalışma yapan iş makinası da yok! Çalışma yapılmaması ?Müteahit firma çalışmayı bıraktı mı?? sorularını akla getirir

GÜNDEM 3.11.2017 08:24:23 0
3 km yol 3 aydır Neden bitmiyor?

Kuz evleri ile Yenikent arasında 3 ay önce başlayan 3 km´lik duble yol çalışması bir türlü bitirilemedi. Bitirilmediği gibi 1 aydır ortada çalışma yapan iş makinası da yok! Çalışma yapılmaması ?Müteahit firma çalışmayı bıraktı mı?? sorularını akla getirirken, vatandaşlar ?Kış boyunca bu çileyi çekecek miyiz?? diyerek tepki gösterdiler. 

Gaziantep Besni duble yolunda yavaş yavaş sona yaklaşılırken 3 ay önce Kuzevlerinden Yenikent´e kadar olan bölümde başlayan duble yol çalışması kaplumbağa hızında ilerledi, sonunda da durdu. 1 aydan beri tek şeritten verilen trafik, sürücüleri ve yayaları çileden çıkartırken, çalışmaların neden devam etmediği bilinmiyor.

Yenikent, Afet evleri kavşağından Gaziantep istikametine olan yol tek şeride düşürülerek, Gaziantep istikametine stabilize malzemesi döküldü. Malzeme dökülmesinin ardından neredeyse 1 ay geçmesine rağmen tek bir iş makinası dahi burada çalışma yapmadı.

Kuzevlerinden Küstüm düğün salonuna kadar olan yolun tek yönü asfaltlanıp trafiğe açılmasının ardından diğer şeride stabilize dolgu malzemesi serilip bırakıldı. Hazır olduğu halde 2 haftadır asfalt dökülmüyor.

Şimdi yetkililere soruyoruz:

3 km´lik yol 3 aydır neden bitirilemiyor? Yol yapımını üstlenen Müteahhit firmanın araçları çalışma yapılan bölgeden neden çekildi. Çalışma iptal mi edildi? Kış girdi yağışlar başladı, çalışmalar bahara mı kaldı? Bahara kalmayacak asfalt dökülecekse, kış şartlarında dökülen asfalt ne kadar sağlıklı olacak!?

 


Anahtar Kelimeler: aydır Neden bitmiyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor