Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

4 ADAY BİRLEŞTİ: AMACIMIZ, 20 YILLIK SALTANATA SON VERMEK

Şubat ayı içinde yapılacak olan Ziraat Odası seçimleri için 4 önemli aday güç birliği yaptı. Şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışını Ziraat Odasına kazandırmak için güçlerini birleştirdiklerini açıklayan adaylar, Fahri Turan etrafında birleşerek 20

GÜNDEM 18.01.2019 14:12:53 0
4 ADAY BİRLEŞTİ: AMACIMIZ, 20 YILLIK  SALTANATA SON VERMEK

AMACIMIZ ÇİFTÇİLERİMİZE YARARLI PROJELER YAPMAK

Yerel seçimlerin arifesinde Şubat ayında yapılacak olan Ziraat Odası seçimlerinde önemli bir gelişme yaşandı. Oda seçimlerinde aday olan Fahri Turan, Muhittin Sertpolat, Mehmet Zengi ve Sabri Özalp birleşti. Birleşerek Fahri Turan´ı aday göstereceklerini açıklayan 4 aday gazetemize önemli açıklamalarda bulundular.  Amaçlarının, ?güçlerimizi birleştirerek hedefimizdeki 20 yılı aşkın ziraat odası başkanlığı yapan ve 20 yılda bir Ziraat Odası binasını bile yapmayı beceremeyen saltanatına son vermek.? olduğunu söyleyen adaylar adına açıklama yapan Çiftçi Fahri Turan, ?Bizim hedefimiz çiftçilerimize yararlı şeyler yapmak, yararlı projeler yapmak.? dedi.

TARIMSAL SULAMADAKİ ELEKTRİK MALİYETİNİ ÇÖZECEĞİZ

Tarımsal sulamada çifçilere yüklenen elektrik maliyeti başta olmak üzere bir çok projeyi hayata geçirmek için bu göreve talip olduklarını söyleyen Fahri Turan şöyle konuştu.

?Bugün toplanmamızın sebebi Şubat ayı içerisinde yapılacak olan ziraat odası seçimleri ben, Muhittin Sertpolat, Mehmet Zengi ve Sabri Özalp ortak hareket ederek güçlerimizi birleştirerek hedefimizdeki 20 yılı aşkın ziraat odası başkanlığı yapan ve 20 yılda bir Ziraat Odası binasını bile yapmayı beceremeyen saltanatına son vermek. Bizim hedefimiz çiftçilerimize yararlı şeyler yapmak, yararlı projeler yapmak, kırsal kalkınma projelerini yaygınlaştırmak, Çiftçilerimizin bir numaralı sorunu olan Tarımsal sulama da kullandığımız elektrik faturalarına bir düzen getirmek. Bunları yaparken de diğer Ziraat Odası başkanlarıyla beraber bunları yapacağız.

PARASI OLMAYAN ÇİFTÇİYE VERESİYE YAZDIRMA KOLAYLIĞI

Çiftçilerimizle her zaman iletişim halinde olacaklarını ve Zirai ilaç alımında parası olmayanlara veresiye yazdırmaları için zirai ilaç bayi açacaklarını belirten Turan şöyle devam etti. ?7500 çiftçinin iletişim bilgilerini kayıt edeceğiz.

Önemli projeleri kısa mesaj olarak çiftçilerimize ileteceğiz. Çiftçilerimizle her zaman iletişim halinde olacağız. Bir önemli projemiz daha olacak hayalimde olan Ziraat Odası çatısı altında bir zirai ilaç bayi açmak bunu yaparken de çiftçilerimizin rahat bir şekilde ve güvenilir bir yerde ilaçlarına alıp gönül rahatlığıyla kullanacaklar ve parası olmayan da veresiye yazdırıp ÇKS döneminde ücretlerini ödeyip dosyasını yaptıracaklar.

BİRLEŞEREK GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

2014 seçimlerinde ben ve Muhittin Sertpolat´ın aldığımız oy 49´du şu anki mevcut başkanın ve Sabri Özalp´la aldığı oy sayısı 37 rahmetle andığımız arkadaşımız sayın Aydın Doğan´ında aldığı oy sayısı 13 idi. Ve biliyorsunuz ki şu anki mevcut başkanın seçimi kazanmasında Sabri Özalp´ın payı çok fazlaydı yani 37 oyun Büyük payı Sabri Özalp´ın dı.

Biz de bunları göz önünde bulundurarak güçlerimizi birleştirdik. Ben ve belirli bir çevresi olan sayın Muhittin Sertpolat ve belirli bir oyu olan belirli bir kesime etkili hitap eden Sayın Mehmet Zengi ve ağır başlığıyla toplumda etkili izlenimler bırakan sayın Sabri Özalp da gücümüze güç katarak bizleri onure etmişlerdir. Yine Suvarlı bölgesinde etkili bir rolü olan Sayın Fevzi Koca da gücümüze güç katarak bizleri onure etmiştir.

ŞEFFAF BİR YÖNETİMİMİZ OLACAK

Tek tek ziyaret ettiğimiz sayın muhtarlarımız sayın delegelerimizin görüşlerini alarak hareket edeceğiz. Delegelerimizi en az yılda bir defa toplu halde düzenli toplantı yaparak görüşlerini ve önerilerini dikkate alarak hareket edeceğiz. 7500 çiftçinin ziraat odasına ödedikleri bir kuruşun bile hesabını vereceğiz. Birlik içinde olacağız, Dirlik içinde olacağız. Şeffaf bir yönetimimiz olacak. Hesap veremeyeceğimiz hiç bir işin içinde olmayacağız.?


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER