4 YILIN GELİRİ NEREDE ?

GÜNDEM 3.01.2014 16:58:34 0
4 YILIN GELİRİ NEREDE ?

 

Besni Şoförler Odasının başkan adayı Mithat Songur 5 Ocak Pazar günü yapılacak olan Kongre öncesi Ali Can’a yüklendi. 4 yıllık dönemde Denetleme Kurulu başkanlığı yaptığını ve usulsüz hiçbir belgesine onay vermediğini söyleyen Mithat Songur, Şoför esnafının 4 yıldır boş hayallerle kandırıldığını iddia etti.

“Yönetim Kurulunun Vicdanına bırakıyorum”

Ali Can’ın 4 yıllık başkanlık döneminde bir çok harcama usulsüzlük yaptığını iddia eden Mitat Songur, “Yerel bir gazetede mevcut başkan Ali Can’ın açıklamalarını okuduk. Esnafımıza hayırlı olsun diyor. Ancak Ben Mithat Songur olarak Denetleme Kurulu başkanı olarak 4 yıldır görev yapmaktayım. Bu kişinin odanın gelirlerini çok usulsüz şekilde harcadığı kanaatindeyim. Ve bunu yönetim kurulunda görev yapan arkadaşların vicdanına bırakıyorum. Bunun için Denetleme Kurulu başkanı olarak hiçbir belgesine onay vermedim. Çünkü harcama dengesizlikleri odamıza yakışır şekilde olmamıştır.”

“48.500 lira yardım almışsın! Bu paralar nerede?”

“Biz Odayı devir aldığımızda hesapta kesin olmamakla birlikte 5000-6000 Lira nakit para vardı. Akabinde 15000 lira Federasyon’dan yardım geldi. Tekrar Federasyona kaç sefer müracaat ettin? Ne almak için müracaat ettin? Ne kadar yardım aldın? Benim Federasyonla görüşmelerime göre 48.500 lira yardım almışsın! Yine şu an Adıyaman Odalar Birliğine 15000 lira borç olduğunu bilmekteyiz.

Sana soruyorum 4 yılın geliri nerede? Sayılır İşadamlarından ne kadar para topladın? Ne amaçla kullandın. Bunlardan Esnafa hiç bahsetmemişsin! Boş vaatlerle doldurmuşsun!”

Çalışmayan kurtarıcıya 100 bin liralık yakıt alınmış

 

“Ben Mitat Songur olarak bu konulara açıklık getirmek ve esnafımıza duyurmak istiyorum. Pazar günü Odanın Banka hesap cüzdanın neyi var göreceğiz.

100.000 – 110.000 lira arasında atıl durumdaki çalışmayan kurtarıcımıza yakıt alınmış. Bu yakıtı nerede yaktı? Takdiri üyelerimize bırakıyorum. Ben bu usulsüzlükleri gördüğüm için bu yola çıktım. Buradaki amacımız Esnafımızı bilgilendirmek. İşallah 5 Ocak’tan sonra boş vaatlerle işimiz olmaz. Esnafımız bize güvensin yeter. En iyi hizmeti vereceğiz. Esnafımızın boş hayallere inanmayacağı kanaatindeyim. Bizim esnafımız akıllı, inançlı ve bilinçlidir.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor