Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

A.C. Yamazaki Ortaokulunun ERASMUS Projesi kabul edildi

Besni A.C. Yamazaki Ortaokulu Müdürlüğünce hazırlanan 2020 ERASMUS+ KA101 projesi Adıyaman´da kabul edilen 3 proje arasında yer almayı başardı.

EĞİTİM 13.08.2020 12:31:25 0
A.C. Yamazaki Ortaokulunun ERASMUS Projesi kabul edildi

A.C. Yamazaki Ortaokulu Müdürlüğünün Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunmuş olduğu 2020 ERASMUS+ KA101 numaralı "Z Kuşağı için Eğitimde Yeni Dönem: Web 2.0 Araçları" adlı proje kabul edildi.

Yeni nesil iletişim araçlarının kullanımı ve bu araçlar vasıtasıyla uzaktan eğitimin daha etkin yapılmasını konu alan projeyle karşılaştırmalarda bulunarak farklılıkların uygulanması konusunda incelemelerde bulunulması amaçlanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, AC Yamazaki Okul Müdürü Mehmet Karaboğaz, proje yürütücüleri Fatmanur Tektaş Özer ve Ali Özer´i makamında kabul edip projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Demirel; ?Ulusal Ajansa sunulan 5122 projeden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde 212 proje hibe desteği almaya hak kazanmış olup ilimizde bu kategoride 3 adet proje onaylanmıştır. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi.

Proje koordinatörü Fatmanur Tektaş Özer de proje kapsamında Almanya´nın başkenti Berlin ve İspanya´nın en büyük ikinci kenti olan Barselona´da alınacak olan eğitimlerden bahsetti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER