Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

A.C Yamazaki´den TEOG I´de Büyük Başarı

Besni AC YAMAZAKİ Ortaokulu TEOG I´de büyük başarı kazandı. AC YAMAZAKİ Besni´deki 34 okul arasında 2. oldu.

EĞİTİM 4.03.2017 09:14:49 0
A.C Yamazaki´den  TEOG I´de Büyük Başarı

Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe İşitmen; ?2016-2017 TEOG I sınavına 64 öğrencinin girdiğini, bu sınavda Besni ilçesinde bulunan 34 okul arasında 2. Olduğunu belirtti. Branş bazında ise bütün derslerden ilçede ilk beş içerisinde olup 2 branştan ilçe birinciliğini almış bulunmaktayız. Ayrıca TEOG sınavı ile ilgili olan 6 branşın tamamında Türkiye, Adıyaman ve Besni ortalamasının üzerinde olduğumuzu da belirtmek istiyorum.

Okulumuzun binası resmiyette ilkokula ait olduğu için akıllı tahtaları bulunmamaktadır. Sınıf mevcutları çok kalabalıktır. Buna rağmen okulumuzun TEOG´da göstermiş olduğu bu başarıda en büyük payın öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizin olduğunu belirtmiştir. Bu başarının temelinde okulumuzda açılan kursların, yapılan veli ziyaretlerinin, veli bilgilendirme toplantılarının, öğrenci motivasyonunu arttırıcı çalışmaların  ( ödüllendirme, ikram vb.), Rehberlik servisinin öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme çalışmalarının, duyarlı velilerin destekleri ve öğretmenlerimizin fedakâr ve özverili çalışmalarıdır, diyen Ayşe İşitmen; okul-veli işbirliğinin okul başarısına katkıda bulunduğunu, velilerimizden çocuklarının eğitim gördüğü okullarına her türlü desteği vermelerini beklediklerini söyledi. İşitmen açıklamalarının devamında önümüzdeki eğitim-öğretim yılında ilkokul-ortaokul dönüşümü yapılmazsa okulumuz ikili öğretime geçmek zorunda kalacaktır dedi.

İşitmen son olarak, ?Okul idaresine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bizlere bu haklı gururu yaşattıkları için tüm velilerimiz adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz? dedi.


Anahtar Kelimeler: Yamazaki TEOG Büyük Başarı
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER