Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AGC Yeni Yönetimini Tanıttı

Geçtiğimiz günlerde 14. Genel Kurulunu gerçekleştiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlediği gece ile yeni yönetimini tanıttı.

GÜNDEM 19.11.2017 13:35:42 0
AGC Yeni Yönetimini Tanıttı

Geçtiğimiz günlerde 14. Genel Kurulunu gerçekleştiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlediği gece ile yeni yönetimini tanıttı.

Dişkaya; ?AGC Adıyaman´ın

En Köklü Kuruluşudur

Programın açılış konuşmasını yapan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, ?Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Adıyaman´ın en köklü kuruluşudur. Bu güzide kuruluşun başında görev yapmam nedeniyle benimle beraber yol yürüyen bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ben huzurlarınız da teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü gerçekten meşakkatli bir iş, gerçekten zor bir iş, biz bu zora, bu meşakkate gönüllü talip olduk. Çünkü biz Adıyaman´ı seviyoruz. Çünkü biz insanlarımızı seviyoruz. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. Çünkü biz bayrağımızı seviyoruz.

İlelebet bu ülkenin payidar olması için huzur içinde evlatlarımızın hayatlarını idame ettirebilmesi için herkesin bir görev yapması gerektiğine inancımızdan ötürü buna gönüllü talip olduk. Ve emin olun bütün basın ve sıkıntıya rağmen elimizden geldiği kadar onurlu, dik ve ilin menfaatleri için icraatlar yapmanın gayreti içindeyiz. 

Eğer tarih boyunca haçlının mücadelesinde halen biz ayıkamamış isek, halen kendi insanlarımızın içerisine bir takım sıkıntılı insanlar çıkıyorsa, son NATO´daki o tatbikatlara da bir hedefe koydukları Mustafa Kemal Atatürk´ü hedefe koydukları, hedef yapmalarından ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı hedef yapmalarından dolayı ben buradan bu kürsüden siyasi bir geçmişim var, adını söylüyorum, rabbim ömrümüzden alsın onun ömrüne ömür katsın. Eğer hedefe Recep Tayyip Erdoğan konuluyorsa bu milletin bundan alacağı bir ders olması lazım. Eksiği ve hatasıyla birbirimizi sevmemiz lazım. Ama onların karşısında hilal nasıl galip geldi ise bugünde galip geleceğine kalben inanıyorum.? dedi.

Ramazanoğlu; ?Bilginin

Akışı hızlanmış durumda?

Daha sonra konuşan 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu ise; ?Adıyaman´da misafir olmaktan onur duyuyorum. Bugün Samsat´ta depremden sonra konteynır kentinde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Orada vatandaşlarımızın derdini dinledik. Evet devletimizin şefkat eli oradaydı. Konteynır kent kurulmuştu, yaralar sarılmıştı. Ama tabi kolay yaşantı değil. Bazı dertleri vardı, dinledik, düzeltilmesi için gerekli onarım sağladık. Biz Adıyaman´a ne destek verebiliriz onu görmek istedik. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti 14.  yılı hayırlı olsun.  Küreselleşen dünyada bilginin akışı da küreselleşmenin teknolojisi ile beraber son derece hızlanmış durumda. Dünyanın herhangi bir köşesinde olan bir olayı saniyeler içinde başka yerde hemen görüntüsü ile haberini alıyoruz. Bu kadar hızlanan iletişim ile beraber manipülasyon dediğimiz bilginin kullanımı da, haberin kullanımı da gündemde, bilginin nasıl sunulduğu, o bilgi yahut haberin bu da çok önemlidir? dedi.

Ramazanoğlu´ndan sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve ADYÜ Rektörü Talha Gönüllü AGC´nin 14. Genel Kurulunun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Vali Kalkancı; ?Gazeteciler kamunun vicdanıdır?

Son olarak konuşan Adıyaman Valisi Nurallah Naci Kalkancı da "İlk defa hayatımda gazetecilerin misafiri oluyoruz. Basın yerelin sesi, esasında vicdanı doğru, isabetli, kararlı duruşu olduğu sürece, gerçekten dışarından görülmeyen, uzaktan fark edilmeyen, her şeyi herkesin önüne objektif bir şekilde fotoğrafını çekerek koyduğunuz için, kamunun vicdanı öyle olunca, yapılan hatalar, insanlar hata yapar, farkında olmadan yapılan yanlışlıklar  belki bilerek yapılanları daha dikkatli olmaya, daha düzenli olmaya ve doğru isabetli kararlılık uygulamaya yönlendirir. Bizim basınımızın özellikle Adıyaman´daki kardeşlerimizin gördüğüm kadarıyla 4 ay oldu buradayım, beni kendimiz gibi hissiyatına katıldılar. Onun için onlara teşekkür sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından uzun yıllar gazetecilik yapmış kişilere onur plaketi verildi.

TPAO Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri ve gazeteciler katıldı.  

 


Anahtar Kelimeler: Yeni Yönetimini Tanıttı
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER