AK Parti adayı Emre´nin Seçim Bürosu Açıldı

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim karargahlarını açmaya başladı. Ak Parti Belediye Başkan adayı E. Mehmet Emre´nin seçim karargahı dün açıldı.

SİYASET 8.03.2019 12:46:36 0
AK Parti adayı Emre´nin  Seçim Bürosu Açıldı

Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, M. Fatih Toprak, İ. Halil Fırat, Yakup Taş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Belediye Başkan adayı E. Mehmet Emre ve partililer katıldı.

Seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre: ?Diyorum ki belediye başkanı olmak önemli değil. Milletvekili olmak önemli değil. Bakan olmak önemli değil. Önemli olan nedir ? Sizlerin gönlüne, sizlerin kalbine girebilmek. Kalbinizde, gönlünüzde, bu kardeşinize yer açtığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bizler bu hizmet yoluna sizlerle beraber çıktık. Besni´nin yarınlarını, Besni´nin geleceğini sizlerle beraber inşallah inşa edeceğiz. Bizler bu yola çıkarken milletimize hakim olma niyetiyle değil. Milletimize hadim olma niyetiyle yani hizmetkar olma gayesiyle bu yola çıktık. İlkemiz nedir ? İnsanların en hayırlısı, insanlara faydası olan kişidir. Bu ilkeyle milletimize, memleketimize hizmet ederek ilçemizi hep beraber yeniden inşa edeceğiz. Bizler sizlere sevdalıyız. Çünkü bizler sizlere gönlümüzü verdik. Bu kardeşinizi size vefa borcu var. Bu kardeşiniz Ak partinin belediye başkan adayı olmuşsa sizin sayenizdedir. Sizler genel merkezimizin yaptığı anket çalışmasında bizleri birinci çıkartmasaydınız biz bugün aday değildik. Sizlerin gayretiyle bu kardeşiniz aday oldu. Biz hiçbir kimsenin, hiçbir şahsın, hiçbir çıkar odağının adayı değiliz. Biz milletimizi adayıyız, biz sizlerin adayıyız, biz Besni´nin adayıyız. Biz sizlerin karşısına yapacağımız işlerle, projelerle çıkıyoruz.

Kentsel dönüşümü bu şehirde biz başlatacağız. Millet parkları projelerimizle ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Destek kart projelerimizle özellikle buradan hanım ablalarıma müjde veriyorum. Sosyal belediyecilikle ablalarımızı, annelerimizin, bacılarımızın gönlünü alacağız. Okuyan çocuklar ve okuyan gençler projelerimizle öğrencilerimize destek vereceğiz. Uygulayacağımız trafik mastır planıyla otoparklar yaparak park sorununu çözeceğiz. Araç trafiğini rahatlatacağız. Hayvan barınağı yaparak sokak hayvanlarını ıslah edeceğiz. Gençlerimize spor alanları, sinema salonu, tiyatro ve eğlence merkezleri yaparak milletimizin hizmetine sunacağız. Devletimizi imkanlarını sizlere getireceğiz. Bu kardeşinizin olduğu yerde haram söz konusu dahi olamaz. Bu kardeşiniz ne haram yer, nede haram yenmesine müsaade eder. Bu kardeşiniz milletin hakkını ve hukukunu hiçbir kimseye peşkeş çekmez, böyle bir şey yapacak kişilere de asla müsaade etmez.

Belediye personeli kardeşlerime sesleniyorum. Hiçbir kaygınız olmasın, hiçbir endişeniz olmasın. Bu kardeşiniz hiçbir kimsenin ekmeğiyle oynayacak birisi değildir. Çalışan herkesin başımın üstünde yeri var. Kime oy verirse versin. Hangi partiye oy verirse versin ben kimsenin ekmeğiyle oynayacak adam değilim. Çalışıp işini yaptıktan sonra başımın üstünde yeri var. Maaşlarınız belediye başkanının maaşından önce yatacak. Mesaileriniz eksiksiz olarak hesabınıza yatacak. Neden ? Çünkü biz iktidar partisiyiz. Bizim para problemimiz olmayacak. Besni belediyesinin para problemi olmayacak.

Ama birileri yalanlarına, iftiralarına, algı operasyonlarına devam ediyor. 5 yıl boyunca bu memlekette taş üstüne taş koymayan, milletine memleketine ihanet edenlere gereken cevabı bu millet sandıkta gösterecek. Biz lafa değil icraata bakarız. 5 yıl önce demişlerdi ki biz tekel depolarının yerini park yapacağız. Yapabildiler mi ? yapamadılar. Peki ne yaptılar ? Hemen arkasına konutlar yaptılar ve başka da bir şey yapamadılar. Şimdi ne diyorlar ? Biz tekel depolarının yerine park yapacağız diyorlar. Buyurun belediye sizde. Neyi bekliyorsunuz. Yapmanız için hangi engel ve sıkıntı var. Yarın dozerleri gönderin bu millette size inansın" diye konuştu.

Partililere seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal ise, ?Eskiden hatırlayın. Hükümetler değişir, dertler değişmezdi. Bu gün Gölbaşı´nda da söyledim. 1960 ile 2002 arasında 36 tane hükümet değişmiş. Görev süreleri ne kadar biliyor musunuz ? bir buçuk yıl. Ortalama görev süreleri bir buçuk yıl. Peki ne oluyordu ? Birileri diyordu ki, devletin sahibi benim. Milletin seçtikleri de yolcu. Ben hancıyım onlar yolcu diyorlardı. Peki 2002´de AK Parti iktidara geldikten sonra birileri ne dediler ? Bunlar altı ay kalır ve bunları da göndeririz. Ama hesaba katmadıkları bir şey vardı. Hesaba katmadıkları şey AK Partiyi millet kurmuştu, kumaşını millet dokumuştu, hamurunu millet yoğurmuştu o partinin. O yüzden 17 yılda bu on dördüncü seçimimiz. Her seçimde bu millet bizi sandıkta onayladı. Niye ? Çünkü millete verdiğimiz her sözü hamdolsun tuttuk.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1994´te İstanbul Büyük şehir belediye başkanlığına seçildiğinde hatırlar mısınız 94´de büyük bir ekonomik kriz vardı. 94 ekonomik krizini gençler hatırlamaz. Ama 94 ekonomik krizinde Türkiye ne yapmıştı? Bir günde fakirleşmişti. Peki, İstanbul´da Tayyip Erdoğan Belediye Başkanı seçildiğinde hükümet İstanbul´a paramı gönderdi. Ödenek mi gönderdi, göndermedi. Peki Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul´u çöpten, çukurdan, çamurdan, yolsuzluktan, susuzluktan, hava kirliliğinden nasıl kurtardı? Milletin emanetine sahip çıktı. Milletle gönül bağı kurdu. 94´de İstanbul´da insanlar ne yaptılar biliyor musunuz? Tayyip Erdoğan Belediye Başkanı seçilince insanlar sokaklara çıktılar çöpleri temizlediler. Recep Tayyip Erdoğan´la millet el ele verdi. 1994´den bu güne kadar bir millet aşkı hikayesi ortaya çıktı. AK Partinin hikayesi bir millet aşkı hikayesidir. Recep Tayyip Erdoğan´ın hikayesi de milletine aşık bir adamın hikayesidir. O yüzden üzerimdeki bir selamı size ileteyim. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Besni´ye, hepinize selamlarını getirdim. Bir bakıyorsunuz işlerine gelmediği zaman başka partilere gidiyorlar. Şimdi kardeşlerim bizim siyasetimiz elif gibi dimdiktir. Biz bu siyaseti bu millete hizmet etmek için yapıyoruz. Nefsimize hizmet için değil. AK Parti bizi aday yapınca, AK Parti bize makam verince iyi. AK Parti millet iradesiyle, istişareyle başka bir karar verdiği zaman kötü. Böyle bir şey olmaz. Şunu unutmayın Müslüman aynı yerden iki defa ısırılmaz.
Biz şunu iyi bilelim değerli kardeşlerim. Bu davada, bu mücadelede Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği bir şey var. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. O yüzden birileri ben şimdi falanca partiden adayım. Buradan kazanınca tekrardan AK Partiye gelirim. Böyle bir şeyi biz asla kabul etmeyiz.?

Konuşmanın ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor