Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Alagöz´den Besni´ye ziyaret

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak için Besni´yi ziyaret etti. Alagöz ziyaretinde Demirel´den ilçedeki uzaktan eğitim, okul öncesi kurumlardaki yüz yüze eğitim ve okulların eğitim öğretime hazırlıkla

EĞİTİM 8.01.2021 15:55:26 0
Alagöz´den Besni´ye ziyaret

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında brifing almak üzere Besni´ye geldi.
Ziyaretleri sırasında, İl Müdürü Ahmet Alagöz´e Özel Eğitim ve Rehberlikten Sorumlu Şube Müdürü Hamza Çelenk eşlik etti.
Besni´de İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel tarafından karşılanan Alagöz, Demirel´den ilçedeki uzaktan eğitim, okul öncesi kurumlardaki yüz yüze eğitim ve okulların eğitim öğretime hazırlıkları hakkında bilgi aldı.
Alagöz, Besni Suvarlı Beldesine geçerek beraberinde Suvarlı Belediye Başkanı Sayın Gülfer Ağır ile Şehit Enes Sarıaslan İlkokulu, Serap Gül Ortaokulu ve Şehit Selçuk Dost Çok Programlı Anadolu Lisesi okullarını ziyaret ederek okulların uzaktan eğitim çalışmalarını ve yüz yüze eğitime hazır bulunuşluklarını yerinde inceledi. Okul ziyaretleri esnasında öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Alagöz, burada yaptığı konuşmasında, ?Değerli öğretmen arkadaşlarım, başarının temelin de öğrencilerin yüreklerine dokunabilen, onları kendi çocuklarını eğitir gibi eğiten ve mesleğini inançla yapan öğretmenler vardır. Bizler il ve ilçe yöneticileri olarak, bu inançla ve gayretle çalışan okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin yanındayız. Bu maksatla okullarımızı bire bir ziyaret ederek öğretmen arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Problemleri, sıkıntıları yerinde görerek çözümler üretmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki il, ilçe okul yöneticilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız ele ele verdiğimizde başarılı olmamamız için hiç bir neden yok. Bu vesile ile gayret ve özveri ile çalışan öğretmen arkadaşlarımıza, yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Eğitim öğretim yılı boyunca bu maksatla okullarımızı, öğretmen arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz? dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz daha sonra Besni ilçesinde özellikle salgın döneminde başarılı çalışmalar yapan Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek buradaki idareci ve öğretmen arkadaşlardan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Anahtar Kelimeler: Besni Alagöz ziyaret
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER