Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ali Erdemoğlu devam eden yatırımları inceledi

Bir süredir yurt dışında bulunan Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Türkiye´ye gelir gelmez ayağının tozuyla Besni´ye gelerek devam eden yatırımları inceledi. Erdemoğlu, Fakülte inşaatı, Fabrikadaki ek tesisler ve Eskiköy´de yapımı devam eden Taziye evin

GÜNDEM 8.06.2018 14:46:19 0
Ali Erdemoğlu devam eden yatırımları inceledi

Fabrikaya ek tesis yapılıyor

Hayırsever işadamı hemşerimiz Ali Erdemoğlu önceki gün Besni´ye gelerek devam eden yatırımları inceledi. Hayırsever hemşerimiz, Besni OSB´deki fabrikada inşaatı devam eden ek binaları inceledi. Sürekli kapasite artırımı yapan Fabrikada istihdam da artıyor. İplik Fabrikasında halen yaklaşık 700 kişi çalışıyor. Ek tesislerinde faaliyete geçmesiyle bu sayını artması bekleniyor.

Fakülte Eylül´de açılacak

Erdemoğlu beraberindekilerle Fakülte inşaatında da incelemelerde bulundu. Eylül ayında faaliyete geçecek olan Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesinde Tekstil Mühendisliği ve İşletme bölümlerine öğrenci alınacak. Ali Erdemoğlu, bu bölümlerde okuyacak başarılı öğrencilere biner lira burs vereceğini daha önce açıklamıştı. Erdemoğlu, Fakülte dekanı Prof. Dr. Murat Aydın´ı da arayarak bilgi aldı.

Cami büyütülüyor

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Fakültedeki incelemelerinin ardından Sugözü´nde (Eskiköy) yapımı devam eden Taziye evinin çalışmalarını inceledi.

Eskiköy´deki Taziye evinin inşaatında yaptığı inceleme sırasında köy halkı Erdemoğlu´na sevgi gösterisinde bulundu. Erdemoğlu burada bir süre köylülerle sohbet etti. Taziye evinin kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor. Erdemoğlu, yine genişletme çalışmaları devam eden eski hastane karşısındaki Mehmet Erdemoğlu camisinin inşaatını inceledi görevlilerden bilgi aldı.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER