Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Öztürk´den Gazi Ekinci´ye ziyaret

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan ?Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Besnili Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci´ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 6.02.2018 11:31:39 0
Başkan Öztürk´den Gazi Ekinci´ye ziyaret

Yapılan ziyarette açıklama yapan Başkan Öztürk; ?Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan ?Zeytin Dalı Harekatına katılan hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci kardeşimiz çatışma esnasında mevzi değiştirirken silahının ateş alması sonucu kazayla yaralanarak Gazi olmuştur. Kilis´te ki tedavisinin ardından ilçemize gelen hemşerimiz ve gururumuz Piyade Uzman Çavuş Mesut Ekinci kardeşimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah en kısa zamanda Afrin´de istediğimiz sonucu alacağız ve teröre geçit vermeyeceğiz. Mesut kardeşimiz gibi kahraman kahraman gazilerimiz ve silah arkadaşlarında bu yüce ruh var olduğu sürece milli birliğimize ve bütünlüğümüze kirli emellerin gerçekleşmesi asla mümkün olmayacaktır. Kahraman Gazimiz Mesut Ekinci kardeşimize sağlık ve şifa diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER