Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Belediye Spor Dolu Dizgin

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor kendi evinde karşılaştığı Adıyaman Demir Spor´u 4-1 mağlup etti.

SPOR 5.12.2017 17:46:09 0
Belediye Spor Dolu Dizgin

Besni ilçe standında oynana maça genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan Besni Belediye Spor rakibini zorlanmadan geçerek ligde 2. Sıraya yükseldi.

Maça etkili başlayan Besni Belediyespor 2.dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen takım kaptanı Savaş ayak içiyle güzel bir vuruş yaptı ama top üst direkten döndü.

Oyun kontrolünü eline aldıktan sonra tehlikeli ataklarına devam eden Belediye Spor, maçın 25. dakikasında sağ kanattan Mahmut topu ceza sahasına kesti ve topla buluşan Maviş hemen yanındaki Faruk´a pasını verdi. Faruk da bekletmeden güzel bir vuruşla topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 33. dakikasında bu kez Maviş sol kanattan sıfıra inerek arka direkte bom boş durumda bekleyen Mahmut´a güzel bir orta kesti aynı güzellikte topun gelişine düzgün bir vuruş yapan Mahmut takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçın 41.dakikasında ise yine Maviş´in soldan ortaya kestiği topu takip eden Mahmut güzel bir kafa vuruşu yaparak kendisinin iki takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına pas yüzdesini artırarak başlayan Besni Belediyespor ataklarını sürdürmeye devam etti. Bir çok pozisyondan yararlanamayan Besni Belediyespor´lu oyunculardan 67.dakikada topla buluşan Fatih ceza sahası çizgisinden sert bir şut çekerek topu filelere yolladı ve aradaki farkı dörde çıkardı.

Maçın 83. Dakikasında defans oyuncularının hatasını affetmeyen rakip takım oyuncusu topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti.

Maç kadrosu: Serkan, Murat, M. Korkmaz, Ömer, Savaş, Mahmut, Maviş, Oğuzhan, Faruk, Mehmet Figenergül, Fatih.

Yedekler: Eyüp, Emre, Serkan, M. Zengi, Ali, Cengiz. 


Anahtar Kelimeler: Belediye Spor Dolu Dizgin
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER