Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediye Spor Liderliğe Oturdu

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor kendi evinde karşılaştığı Kahta Diriliş Spor´u 4-3 mağlup ederek ligde liderliğe oturdu.

SPOR 15.12.2017 17:49:10 0
Belediye Spor Liderliğe Oturdu

Ligin ilk haftasında hava şartlarının uygun olmamasından dolayı ertelenen maça Besni Belediye Spor daha iyi bir şekilde hazırlandı. Grubunda liderliği isteyen Besni Belediye Spor maça iyi başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı Besni Belediye Spordan Mahmut Yılmaz´ın direkten dönen topuyla oldu. Kendi oyununu oynamak isteyen Kahta Diriliş Spor rakip alanda baskı kurdu. Maçın 18. Dakikasında Kahta Diriliş Spor istediği golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Besni Belediye Spor tekrara baskı kurmaya başladı. Hakemin kararlarına tepki gösteren Antrenör Refik Çeçen tribüne gönderildi. Daha hırslı oynamaya başlayan Besni Belediye Spor 25.dakikada Mehmet Maviş´in sol kanatta aldığı kritik bir faul ile topun başına geçen Savaş Basri Yazar topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

Bu golden sonra Besni Belediye Sporda Fatih Avcı kırmızı kart görürken Belediye Spor yönetimi taraftarı hakemin kararlarına tepki gösterirken ilk yarı ise eşitlikle sona erdi.

10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıya daha istekli başlayan Besni Belediye Spor, maçın 58. dakikasında Mehmet Maviş´in sol kanattan açtığı orta ile Serkan Kurban rakip fileleri havalandırarak skoru 2-1 yaptı.

Çekişmeli giden maçta tehlikeli bir atakla gölü bulan Kahta Diriliş Spor skoru 67. dakikada eşitledi. Rakip yarı alanda daha çok baskılı olan Besni Belediye Spor aradığı gölü 75. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası dönen topa güzel bir vuruş yapan ilk gölün yıldızı Savaş Basri Yazar´dan geldi ve Belediye Spor 3-2 öne geçti.

10 kişi kalmasına rağmen hırsı ve oyun disiplini ile takdir toplayan Besni Belediye Spor maçın 84. Dakikasında bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.

Maçın 90. Dakikasında bir gol daha bulan rakip takım farkı bire indirse de Besni Belediye Spor maçı 4-3 kazanarak ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Antrenör Refik Çeçen, 10 kişi kalmalarına rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek oyuncularına ve maçı izlemeye gelen taraftarlarına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Belediye Spor Liderliğe Oturdu
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER