Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BELEDİYESPOR BAL LİGİNE YÜKSELİŞİNİ KUTLADI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin tescil edilmesiyle birlikte Bölgesel Amatör Lige yükselen Besni Belediyespor BAL Ligi şerefine kutlama programı düzenledi.

SPOR 15.08.2020 16:22:53 0
BELEDİYESPOR BAL LİGİNE YÜKSELİŞİNİ KUTLADI

26 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin tescil edilmesiyle birlikte Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Yaşanan gelişme kulüp ve taraftarları sevince boğarken BAL Ligine yükselişin şerefine kutlama programı düzenledi.

Besni Belediye Spor Çay Bahçesi´nde düzenlenen programa Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Serter, Belediye Encümenleri, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programının açılış konuşmasını yapan Besni Belediye Spor Kulüp Başkanı Doğan Ciner, ?Biz bu yola çıkarken demiştik ki, biz inandık, biz Bölgesel Amatör Ligde oynayacağız demiştik. Allah´a şükürler olsun, Elhamdülillah bunu başardık. Bu başarı da önce Allah´ın sonra Belediye Başkanımızın sayesinde bize nasip oldu. 26 yıl sonra bu Bölgesel Amatör Lige şehrimizi taşıdık. İnşallah şehrimizle beraber kenetlenip büyüklerimizle, spora gönül vermiş insanlarla hep beraber omuz omuza verip bunun üstesinden geleceğiz.

Tabi ki burada ismini sayamayacağım çok kişilerin emeği var. Öncelikle teknik heyetimiz Refik Çeçen hocamız başta olmak üzere tüm sporcu kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Sıcak demeden soğuk demeden çamur demeden, toz toprak demeden gecemizi gündüzümüze katarak bu memleket için bir çığır açmak istiyorduk. Buda bize nasip oldu. Hedefimizde bundan sonra 3. Lig olsun inşallah. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinize çok teşekkür ediyorum.? dedi.

BAŞKAN EMRE: 3. LİGE ÇIKABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra konuşan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ise ?Öncelikle ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Hepinizi tebrik ederim. Bizim bu süreç içerisinde dâhilimiz sadece ismimizdir başka bir dahilimiz olmadı. Buradaki hedefte, gayrette, mücadelede tamamıyla futbolcularımıza, teknik heyetimize ve kulübümüz idare eden başkan ve yönetim kuruluna aittir. Bu başarılarından dolayı ben kendilerine ilçem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve bu başarının da devamını diliyorum. Bundan sonraki süreçte tabi ki işimiz daha da zor. BAL Liginde mücadele etmek ekonomik gücü de beraberinde getiriyor. İnşallah ilçe olarak da belediye olarak da bu yükün altından kalkacağımıza inanıyorum. Daha çok çalışacağız ve futbolcularımızla beraber inşallah 3. Lige çıkabilmek için bir gayret içerisinde olacağız.

Bununla beraber burada şuan Besni Akın Spor döneminden beri sporda emeği geçen ağabeylerimiz var. Ben onlara da buradan teşekkür ediyorum. Onların emeklerinin semeresini bugün bizlerde alıyoruz. Az önce arkadaşlarımızla sohbet ederken Akın Spor dönemini yâd etmiştik. İnşallah bu 26 yıllık hasrete sizler son verdiniz ve bundan sonraki süreçte de Allah´ın izniyle Besni halkının öz verisiyle bizlerin de gayretiyle inşallah BAL liginde de başarılı neticeler elde ederek hedef koyduğumuz 3. Lige çıkacağına inanıyorum.

Spora destek olmamız gerekiyor. Çünkü gençlerimizi özellikle madde kullanımından ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmenin yollarından bir tanesi de spordur. O yüzden yerel yönetimlere ciddi anlamda görev ve vazifeler düşüyor. Bizlerde bu görevin bilincinde olarak inşallah gayret göstereceğiz. Ben tekrar emeği geçen sporcu kardeşlerime, teknik heyetimize, kulüp yönetimimize ve şahsen başkanı Doğan Beye şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra daha önce manen desteklerimiz olmuştu inşallah bundan sonra hem manen hem de madden daha güçlü bir şekilde kulübümüzün arkasında durarak önümüzdeki hedeflerimizi gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağız? dedi.

SERTER: BESNİ´NİN GENÇLERİNE HAYIRLI OLSUN

Başkan Emre´den sonra konuşan Besni Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Serter, ?Besni´ye 14 Ağustos 2020 tarihi ile 26 yıl sonra spor geldi diyoruz. Bundan sonraki süreçte başkanımızın biraz önceki talimatlarıyla da Besni´de amatör sporların atletizmden, voleybola, salon sporlarından saha sporlarına kadar Besni Belediyespor öncülüğünde projeler üretip yakın zamanda spor tesisleriyle Güneydoğu Anadolu Bölgesinin spor merkezi haline gelmesi için de biz belediye olarak bu günü bir besmele olarak kabul ederek gece gündüz gayret edeceğimizin sözünü buradan vermiş olalım inşallah.

Allah hayırlı mübarek etsin. Özellikle sadece futbolcularımıza değil Besni´nin gençlerine hayırlı olsun. Besni´nin spordan uzak kalmış, sosyal ve kültürel ortamdan uzak kalmış bir hasreti bugün bitirmiş oluyorlar. Demek ki emek verince bir ve beraber olunca, gönül birliği yapınca başarı geliyor. Biraz sabır, biraz metanet, biraz kenetlenerek Allah nasip ederse önümüzdeki günler Besni´nin spordan sosyal alana, kültürel sahadan istihdama kadar sanayileşmesiyle birlikte bugün bir başlangıçtır. Emek verince olduğunu görüyoruz. Burada herkese ilan etmiş olalım ki verdiğimiz emekler döktüğümüz alın teri Besni´de bundan sonraki süreçte hazmedemeyenler olsa da başarıya ulaşacaktır. Allah yar ver yardımcımız olsun tekrar hayırlı ve mübarek olsun.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER