BENAP kapsamında kazanım değerlendirme sınavı yapıldı

Besni Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Besni RAM Müdürlüğü tarafından hazırlanan ?Besni Eğitiminde Niteliğin Artırılması? Projesi kapsamında 8 ve 12. Sınıflara yönelik kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

EĞİTİM 1.04.2021 15:08:55 0
BENAP kapsamında kazanım değerlendirme sınavı yapıldı

Besni Kaymakamı Nazlı Demir´in talimatları ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´in desteği ile Besni Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü proje ekibi tarafından hazırlanan Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP) kapsamında 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.
Geçtiğimiz Salı günü saat: 09.00´da başlayan Kazanım Değerlendirme Sınavı tüm ortaokul ve liselerimizde uygulanırken sınava öğrencilerin katılımı en üst düzeyde gerçekleşti. Maske-Hijyen-Mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen sınavda koronavirüs tedbirleri titizlikle uygulandı.
Yapılan sınav sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?İlçe Akademik Başarıyı Arttırma Çalışmaları arasında yer alan ve BENAP´ın kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerinde başarıya ulaşılabilmesi için ´Kazanım Değerlendirme Sınavlarının´ sonuçlarına göre yapılacak çalışmalarla öğrencilerin öğrenme eksiklerinin tespit edilmesi ve akabinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesine yönelik tedbirlerin alınması sağlanacaktır. Bu hassas süreçte yoğun çaba harcayan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor