Berber Gazi ?Borçlarım Var? Notuyla İntihar Etti

Besni´de hasar yönetimi ve danışmanlık hizmeti veren işyeri bulunan ve uzun yıllar berberlik yapan 49 yaşındaki Gazi Öztürk, işyerinde ?Borçlarım Var? notuyla intihar etti.

ASAYİŞ 27.10.2017 15:00:08 0
Berber Gazi ?Borçlarım Var? Notuyla İntihar Etti

Besni´de hasar yönetimi ve danışmanlık hizmeti veren işyeri bulunan ve uzun yıllar berberlik yapan 49 yaşındaki Gazi Öztürk, işyerinde ?Borçlarım Var? notuyla intihar etti

Edinilen bilgiye göre berberlikten sonra Hasar yönetimi ve danışmanlık hizmeti veren bir işyeri bulunan 49 yaşındaki Gazi Öztürk, işyerinde "Ben borçlarımdan dolayı bunalıma girdim. Eşimin, annemin ve ailemin yüzüne asla bakmam imkansız" notu yazdıktan sonra tavana bağladığı iple intihar etti.

Yeni Besni Mahallesi´nde bulunan Belediye İşhanı´nda borçları nedeniyle bunalıma girdiği belirtilen Gazi Öztürk, iş hanının ikinci katında bulunan hasar yönetimi ve danışmanlık hizmeti veren işyerinde "Ben borçlarımdan dolayı bunalıma girdim. Eşimin, annemin ve ailemin yüzüne asla bakmam imkansız" notu yazdıktan sonra tavana bağladığı ipi boynuna geçirip intihar etti.

İş hanında bulunanlar, Öztürk´ü tavanda asılı halde görünce sağlık görevlilerine haber verdi. İhbarla gelen sağlık görevlileri Öztürk´ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Öztürk´ün cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için morga götürüldü. Olayı duyarak işyerine gelen Öztürk´ün yakınları sinir krizi geçirdi.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat´ın basın danışmanı İsmet Öztürk´ün ağabeyi olan Öztürk´ün yazdığı nota da incelenmek üzere el konuldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor