Besni Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık bir aydan beridir kuruluş aşamasında olan Besni Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Adıyaman Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gerekli

SPOR 22.12.2017 11:13:07 0
Besni Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

Besni´de Sportif potansiyel yüksek

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer´in destek ve teşviki ile Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Personel ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından kurulan Besni Gençlik ve Spor Kulübü Salon Sporları ve Ferdi Spor dallarında faaliyet gösterecek.

Başkanlığını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel´in yaptığı Besni Gençlik ve Spor Kulübü´nün geçici yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Kulüple ilgili bilgiler veren Kulüp Başkanı Metehan Adıgüzel; ?İlçemiz Çok köklü ve kadim bir kültüre sahip. Besni´de sportif potansiyel oldukça yüksek. Bu potansiyel kurulacak olan spor kulüpleri ile daha da ivme kazanacak. Bizlerde bu düşünceden hareketle böyle bir oluşuma gittik. Amacımız İlçemizde sporu daha geniş bir tabana yayıp Salon Sporlarında ve özellikle Olimpik olan Ferdi Spor Branşlarında faaliyet göstererek sporcu yetiştirmek.

Salon sporları ve ferdi spor

Dallarında faaliyet gösterecek

Bu konuda bizlere destek veren ve bizleri cesaretlendiren İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Gencer Beyefendi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Sayın Fikret Keleş Beyefendiye teşekkür ederim.  Kulüp olarak 2018 yıl Ocak ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Voleybol Ligine katılıp İlçemizi temsil edeceğiz. Faaliyetlerimizin başlangıcı olan bu ligde inşallah Besni´yi en iyi şekilde temsil ederiz. Bu yönde çalışmalarımız yaklaşık bir aydır aralıksız olarak devam ediyor? dedi.

Sadece Besni Gençlik ve Spor Kulübü için değil,  Besni´de faaliyet gösteren diğer kulüpler içinde sporcu yetiştireceklerini ve oluşturulacak olan takımlar ile Besni´de mahalli Ligler oluşturmak istediklerini belirten Adıgüzel tüm kamuoyundan destek istedi.

Kulübün geçici yönetim kurulu ise şöyle; ?Metehan Adıgüzel, Selçuk Kılınçarslan, Ersan Kaçar, Savaş Basri Yazar, Özlem Tüy, Mehmet Doğan, Ferudun DERE 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor