Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besni Kaymakamı Gencer, Şampiyon Sporcuları Altın İle Ödüllendirdi

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Muaythai Avrupa Şampiyonasında birinci ve ikinci olan sporcuları altın ile ödüllendirdi

SPOR 24.11.2018 15:47:35 0
Besni Kaymakamı Gencer, Şampiyon Sporcuları Altın  İle Ödüllendirdi

Uluslararası Muay Thai Amatör Federasyonu - IFMA ve Avrupa Muay Thai Federasyonu EMF tarafında 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası EMF-Muaythai Açık Antalya Kupası düzenlendi. Avrupa ve Türkiye ile birlikte 27 ülkeden 1000 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye´yi temsilen katılan Besni Do-Kan Spor Kulübü sporcularından, Minik Bayanlar kategorisinde İrem Dutlu 34 kilogramda Avrupa Şampiyonu, Minik Erkekler Kategorisinde Umut Korkmaz 32 kilogramda Avrupa 2.´si olarak büyük başarı elde ettiler.

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Şampiyon sporcuları makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi. Kaymakam Gencer yaptığı açıklamada, ?Uluslararası EMF-Muaythai Açık Antalya Kupası Kızlar ve erkekler kategorisinde Avrupa birinci ve ikincisi olan sporcularımızı kutluyorum. Kendini geliştirip profesyonel düzeyde yapıyorsunuz, Çok genç yaşta büyük başarı eden sporcularımızın başarısını bende Besni Kaymakamı olarak alkışlıyorum. Kendilerinin özel gayreti ve çabası vardır. Sporcularımızı başarıya ulaştıran kıymetli hocamız Serdar Meşen´i ve ekibini kutluyorum? dedi.

Minik Bayanlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu İrem Dutlu, Minik Erkekler Kategorisinde Avrupa ikincisi olan Umut Korkmaz yaptığı açıklamada, ?Amacımız ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil etmekti. Avrupa şampiyonu olduğumuz için çok mutluyuz. 27 ülkenin katıldığı Avrupa şampiyonasında amacımıza ve hedefimize kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Amacımız ve hedefimiz Dünya şampiyonu olmak? dediler.

Kaymakam Gencer´i makamında, Antrenörü Serdar Meşen, Türkiye Muay Thai Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Mustafa Öztürk, Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve sporcu veliler ziyaret etti.

Kaymakam Ahmet Gencer ziyaretinden sonra gazetemizi de ziyaret eden heyet, Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile görüştüler. Önder sporcuları tebrik ederek Şekip Önder´in yazdığı ?Azimşehir Besni? kitabını hediye etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER