Besni RAM´dan Yeni Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri

Besni Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü tarafından 27 okulda toplam 944 öğrenciye Liseye Geçiş Sistem(LGS), Üst Eğitim Kurumlarının Tanıtımı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS), Ergenlik Dönemi ve Özellikleri, Akran İlişkileri ve Bağımlılıkla Mücadele kon

EĞİTİM 12.01.2018 10:26:44 0
Besni RAM´dan Yeni Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri

Besni Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Müdür Yardımcısı Murat Değirmenci, Bölüm Başkanı Aysel Katarcı ve Rehberlik Öğretmeni Hayrettin Cihangiroğlu tarafından Besni ve Tut ilçelerinde rehber öğretmeni olmayan belde ve köy okullarında seminerler verildi.

Yapılan seminerlerin öğrenciler açısından önemine değinen Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Müdürü Ömer Polat; ?Öğrencilerimize yönelik olarak Liseye Geçiş Sistem(LGS), Üst Eğitim Kurumlarının Tanıtımı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS), Ergenlik Dönemi ve Özellikleri, Akran İlişkileri ve Bağımlılıkla Mücadele konularında seminerler düzenlenmiştir.

Bu seminerlerde rehberlik öğretmeni olmayan 27 okulumuzdan toplam 944 öğrencimize ulaşılmıştır. Bu çalışmaları gerçekleştiren öğretmenlerimize ve bu seminerlerde yardımcı olan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eder, çalışmaların öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor