Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besni Servi Erdemoğlu MTAL´den Adıyaman Üniversitesine Ziyaret

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri okul öğretmenleri nezaretinde Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek bilgi alıp merkez kampüsü gezdi.

EĞİTİM 1.05.2018 10:09:34 0
Besni Servi Erdemoğlu MTAL´den  Adıyaman Üniversitesine Ziyaret

Üniversiteyi tanıtmak, Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere Bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette tanıtım sunumunun ardından öğretmen ve öğrenciler Üniversite merkez kampüsünü gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette Okul Müdürü Ferda Uncu, Müdür Yardımcıları Sait Demirkıran, Eyyüp Çoban, Arzu Siner, Okul Öğretmenlerinden Fethi Siner, Mehmet Peksayılır, Emine Ortataş, Dilek Dalğın, Gizem Karagüllü, Dürdane Öztorun ve Hafey Gülmüş´te hazır bulundu.

Öğrencilere Üniversitedeki eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür-sanat ve sosyal imkânlar da anlatılarak Üniversite hakkındaki  sorularına cevap verildi. Öğretmen ve öğrenciler ayrıca merkez kampüs içerisindeki fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarların yanı sıra Adıyaman Çarşısı Minyaman, Adıyaman Evi, Perre Antik Kenti ve Nemrut Dağı minyatürlerini de gezdiler.

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri kampüs gezisinin ardından Üniversiteden ayrıldılar.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER