Besni´de Ahmet Şafak Konseri

Besni Ülkü Ocakları tarafından tertip edilen ?Ay Yıldıza Söz Verdik? adlı programda sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

GÜNDEM 14.04.2017 09:05:57 0
Besni´de Ahmet Şafak Konseri

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı İbrahim Öztürk,  MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önat, Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı, Belediye Meclis Üyesi İmdat Yıldırım ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet Şafak birbirinden güzel eserlerini programa katılan vatandaşlar için seslendirerek katılımcılara eşsiz bir gece yaşatırken, şarkı aralarında milli birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ?Çok önceleri yapmış olduğum ?Beyler Bu Vatan Size Neyledi? adlı parçam şimdi görüyorum ki 15 Temmuz´da darbe girişimi yapan alçaklara cuk oturdu.

Hatalar yaptıkça işte böyle sinsi çakallar gelip istifade etmek suretiyle milli birliğimizi, devletimizin, milletimizin bekasını ortadan kaldırmaya çalışırlar. O yüzden ne yapacağız, milli birlik ve beraberlikten taviz vermeyeceğiz. Devletin esaslarını bozmayacağız, devleti güçlendireceğiz? dedi.


Anahtar Kelimeler: Besni Ahmet Şafak Konseri

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor