Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Besnili Genç Sanatçıdan Kıraç´la Dev Düet

Besni´de dünyaya gelen ve Türk pop-rock müziğinin genç kuşak adayları arasında yerini alan Gökhan Bölükçü, ikinci klibini yine Besni´nin damadı olan ünlü sanatçı Kıraç´la yaptığı düet şarkısı olan ?Hüzün Sisleri´ne çekti. Klip, müzik kanallarında yayınlan

GÜNDEM 11.11.2017 10:34:49 0
Besnili Genç Sanatçıdan Kıraç´la Dev Düet

Besni´de dünyaya gelen ve Türk pop-rock müziğinin genç kuşak adayları arasında yerini alan Gökhan Bölükçü, ikinci klibini yine Besni´nin damadı olan ünlü sanatçı Kıraç´la yaptığı düet şarkısı olan ?Hüzün Sisleri´ne çekti. Klip, müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Genç sanatçı Gökhan Bölükçü, geçtiğimiz aylarda ?Senin Gibisi´ adlı maxi single çalışmasını Arpej Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmış bu kapsamda ilk klibini de ?Ayrılmam´ isimli slow şarkısına çekmişti. Kısa bir süre sonra, sözü ve müziği kendisine ait olan ikinci video klibi ?Hüzün Sisleri´ ile müzikseverlerin karşısına çıkan genç sanatçıya bu şarkıda Kıraç eşlik etti.

İngiltere´den klibe özel çizimler

Yönetmenliğini Ferhat Kılıç´ın üstlendiği klip Karaköy´de yer alan Boğaziçi Sanat´ta çekildi. Klipte Karadayı dizisinden tanıdığımız Özge Sivrikaya ve oyuncu Yavuz Aksuy rol aldı. Hüzünlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı şarkının klip çekimleri bir gün sürdü. Klipte yer alan kara kalem çalışmaları da İngiltere´de, resim sanatçısı Mehmet Zeki Günay tarafından yapıldı.

 Kılı kırk yararak çalıştık

Keyifli bir çalışmanın sonunda ortaya kısa film tadında sanatsal bir klibin çıktığını söyleyen Bölükçü, ?Hüzün Sisleri, içerisinde rock soundları barındıran en sert şarkılardan biri. Şarkı için stüdyoya Kıraç´la birlikte girdik. Gayet içime sinen bir şarkı oldu. Şarkı için nasıl kılı kırk yardıysam, klip için de aynı hassasiyetin gösterilmesine dikkat ettik. Yönetmenimiz Ferhat Kılıç da çok iyi bir performans gösterdi. Klibin beğenileceğini umuyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER