Besnililer, Aşağı Çöplülüler Derneğinin İftarında buluştu

Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma derneğinde geçtiğimiz hafta içi İstanbul´daki Besni Dernek Başkan ve yönetimlerine iftar verdi.

GÜNDEM 14.06.2018 18:53:40 0
Besnililer, Aşağı Çöplülüler Derneğinin İftarında buluştu

Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma derneğinde geçtiğimiz hafta içi İstanbul´daki Besni Dernek Başkan ve yönetimlerine iftar verdi.
Besni Aşağı çöplü köyü yardımlaşma derneği Başkanı Vakkas Karakuş Gazetemize yaptığı açıklamada ?Geçtiğimiz hafta içi Kadın kollarımız kendi aralarında İftar yaptılar. Bu günde Besni Aşağı çöplü köyü yardımlaşma derneği yönetimi olarak İstanbul´daki BEV ve Besni dernek Başkanları ve kendi yönetim kurulumuza İftar yemeği tertipledik. BEV ve tüm dernek başkanlarımız sağ olsunlar davetimize icabet ettiler. Tüm Besni şu an burada diye düşünüyorum. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Erdemoğlu ve Ses sanatçımız Latif Doğanı da davet etmiştik. Fakat beni arayarak son anda gelemeyeceklerini ve üzüntülerini belirttiler. Gelenlerden de, gelmeyenlerden de Allah razı olsun ileriki günlerde tüm dernek üyelerimizi kapsayan yaklaşık 200-250 kişilik bir İftar vermeyi düşünüyoruz. Numan kardeşim her etkinlik ve program davetimize icabet ediyorsun bu vesile ile derneğimizi bize anlatma ve tanıtma fırsatı verdiğiniz için sana, yöneticilerinize ve tüm gazete çalışanlarınıza teşekkür ederim. Adı geçen İftarımıza da şimdiden davetlisin diyerek sözlerini tamamladı. İftar programına Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Vakkas Karakuş, 2.Başkan Sabahattin Kaplan, yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Karakuş, Erol Karakuş, Bayram Alptekin, kurucu Başkan Memet Karakuş önceki başkanlardan, Mustafa Sağlık, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Ali Balta, BEV yönetim kurulu üyesi Mehmet Balta, Besni Küçükköy Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Eman, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, 2.Başkan Ali Galip Dursun, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kumral, Ali Bozkuş, Ziya Yüksel, Bahçelievler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sermet Şüküroğlu, Fikret Kalmaz, Edirnekapı Yunus Emre ve Mevlanayı sevenler derneği Başkanı İsmail Yüksel yönetim kurulu üyeleri Memet Bağış, İş Adamı Metin Kütük, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası İstanbul Fatih Ticaret Şube Müdürü Besnili hemşerimiz Günay Burç, yine Besnili hemşerimiz Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir ile beraberinde isimlerini yazamadığım çok sayıda, Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma derneği üyesi gençler ve çok sayıda Besnili iftara katıldı. Katılımcılar Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma derneği Başkanı Vakkas Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri ne bu sıcak karşılama ve ilgi, alakadan ötürü teşekkür ettiler. İftar programı toplu fotoğrafla sona erdi. - Numan EKMEKÇİ/İST.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor