Besnililer dergisinin 2. sayısı çıktı

Besni Ekspres Gazetesinin yayın organı olan Besnililer dergisinin 2. Sayısı çıktı.

GÜNDEM 14.06.2018 20:21:00 0
Besnililer dergisinin 2. sayısı çıktı

Besni Ekspres Gazetesinin yayın organı olan Besnililer dergisinin 2. Sayısı çıktı. 3 ayda bir yayınlanan Dergi, erken seçimler dolayısıyla 15 gün gecikmeli olarak Besnililerle buluştu. İçeriği yine ilk sayıda olduğu gibi dopdolu. Hem içerik hem de kalite yönünden 1. Sayısı okuyucuların büyük beğenisini toplayan Besnililer dergisinin yeni çıkan sayısı da okuyucularına zengin bir içerik sunuyor.

Besnili işadamlarının söyleşileri, Besni ile ilgili özel haberler, köşe yazıları, kültür, eğitim, tarih, turizm gibi başlıklar altında bir kitap kadar zengin içerikle 2. sayıyı çıkardıklarını söyleyen Dergi Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ditör köşesinde şunları söyledi. ?Yine 3 aylık meşakkatli bir çalışmanın ardından 2. sayımızla siz değerli okuyucularımızın karşısındayız.

Türkiye´nin gündemi o kadar hızlı değişiyor ki, Genel seçimlerin erkene alınması dolayısıyla yoğun gündemin arasında Dergimizi 15 günlük bir gecikmeyle çıkarıyoruz.

İkinci sayımızda da yine Besni´den Besnililerden dolu dolu haberler, kültür, eğitim, tarih gibi alanlarda çok güzel köşe ve makalelerle karşınızdayız.

İlk sayımız, hem Besni´de hem de dışarda büyük beğeni kazandı. Bu şevkle ikinci sayımızı çıkardık.

Bu sayımızda başta yine Besni sevdalısı Hasan Emre abim olmak üzere, katkı sunan sayın Şaban Çağıran, Prof. Zeynel Özlü ve aramıza yeni katılan eğitimciler sayın Halil Barış, Diyetisyen Selvi Pamukçu ve Doç. Dr. Mehmet Karakuş hocalarımıza da teşekkür ediyorum.

Amacımız, Besni´ye Besnililere yakışır kalite ve içerik açısından dolu dolu bir dergi oluşturmak. Elimizdeki imkanlar ile en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Tabiki okuyucularımızın da görüşleri bizim için çok önemli. Daha iyisi, daha güzeli için, görüş ve önerilerinizi çekinmeden mail ya da telefon yoluyla iletebilirsiniz. Her türlü öneri ve eleştiriye açığız.

Her zaman söylediğimiz gibi 2. sayısını okuduğunuz Besnililer Dergisi ve 51 yıldır yayın hayatını sürdüren Besni Ekspres Gazetesi, Besnililerindir; bizler kurucumuz ve Genel Yayın Yönetmenimiz sayın Şekip Önder´in öncülüğünde, ilkeli, tarafsız ve en önemlisi bağımsız habercilik yapmayı ve hem Besni´de hem de dışarda yaşayan hemşerilerimizin sesi olmayı bu güne kadar sürdürdük, bundan sonra da sürdüreceğiz. Tek hedefimiz, Besni´yi daha ileri taşımak.

Gelecek sayıda buluşmak üzere hoşça kalın.?

Dergiyi temin etmek için:

Besni´deyseniz Besni Ekspres Gazetesinden (Atatürk Cd. PTT Karşısında)

Besni dışındaysanız:

0416 318 15 96 telefondan

0532 638 88 71 ve 0546 782 95 59 nolu cep telefonlarına mesaj atarak isteyebilirsiniz.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor