BEV´DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Besni Eğitim Vakfı´nın 23. Genel kurulunun ardından yapılan toplantıda yönetim kurulu şekillendi. BEV başkanlığına İşadamı hemşerimiz Ali Balta, Başkan Vekilliğine ise Bedir Sabak seçildi. Toplantıda bu yıl yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı için hazırlı

GÜNDEM 26.05.2017 17:28:39 0
BEV´DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Besni Eğitim Vakfı´nın 23. Genel kurulunun ardından yapılan toplantıda yönetim kurulu şekillendi. BEV başkanlığına İşadamı hemşerimiz Ali Balta, Başkan Vekilliğine ise Bedir Sabak seçildi. Toplantıda bu yıl yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı için hazırlıkların bir an önce başlatılması kararı da alındı. 

14 Mayıs´ta 23. Olağan Genel Kurulunu yapan Besni Eğitim Vakfı´nda görev dağılımı yapıldı.

23 Mayıs´ta Bev Genel Merkezinde yapılan toplantıda Vakıf Başkanlığına Ali Balta, Başkan Vekilliğine Bedir Sabak, Muhasip Üyeliğine Erdal Teknikel, yönetim kurulu üyeliklerine ise; Mehmet Baykara, Halil Göksel, Mehmet Balta, Metin Kütük, Şaban Çağıran, Bahattin Karakuş, Hayrullah Gölbaşı, Veysel Önder, İbrahim Bircan, Orhan Önder getirildiler.

Genel Kurul ve sonrasında yapılan gala hakkında genel değerlendirme yapıldı. 

BEV heyeti Haziran

ayında Besni´ye gelecek 

Ali Balta başkanlığındaki Yönetim Kurulu toplantısında, bu yıl yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı için hazırlıklara bir an önce başlanılması kararı alındı. BEV heyeti Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında Haziran ayı başında Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´ü ziyaret etmek için Besni´ye gelecek.

Toplantıda, Vakıftan burs alan öğrencilerle iletişimin arttırılması ve Vakfın tarihçesini anlatan kitabın bu dönemde basılması konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

BEV´deki toplantıya; Ali Balta, Ali Aslanbay, Ahmet İlerigözcübaşı, Bahattin Karakuş, Erdal Teknikel, Hasan Doğan, Mehmet Balta, Mehmet Baykara, Müyesser Aslanbay, Şaban Çağıran ve Vakkas Kumral katıldı.


Anahtar Kelimeler: GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor