Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BEV´den Maher Holding ve İsotlar Grup´a ziyaret

Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu hayırsever hemşerilerimiz MAHER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu ve İSOTLAR Grup Yönetim Kurulu başkanı Hakan İsot´a nezaket ziyaretinde bulunarak Vakıf çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

GÜNDEM 19.03.2019 18:18:13 0
BEV´den Maher Holding ve İsotlar Grup´a ziyaret

Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri alanlarında Türkiye´nin sayılı firmaları arasında yer alan hemşerilerimizi ziyaret ettiler. MAHER Holding Yönetim Kurulu başkanı hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu ile İSOTLAR Grup Yönetim Kurulu başkanı hayırsever hemşerimiz Hakan İsot´u iş yerlerinde ziyaret eden BEV Başkanı Ali Balta ve yönetim kurulu üyeleri Vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Besni Eğitim Vakfı tarafından ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi. ?Yönetim Kurulumuz 21 Şubat 2019 Perşembe günü, farklı sektörlerde yatırım yapan MAHER Yatırım Holding ve Quick Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu´nu İstanbul Maslak´taki iş yerinde ziyaret etmişlerdir.

Quick başarılarıyla sigortacılık sektörüne öncülük ediyor

Bu ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Balta, önceki dönem Başkanlarımızdan Mehmet Baykara, Ali Aslanbay, Mehmet Kaban, yönetim kurulumuzdan üyelerimiz Erdal Teknikel, Mehmet Balta ile Eğitim gönüllümüz Vakkas Kumral katılmışlardır.

Bu ziyaret ile ilgili Başkanımız Ali Balta; ?Gururumuz Erdemoğlu ailesi birçok alanda çok başarılı yatırımlar gerçekleştiriyor. Sayın Mahmut Erdemoğlu Quick sigorta ile çok kısa bir zaman diliminde, alışılmışın dışında, sigortacılık kavramına farklı bir boyut getirerek, kasko, zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, dask, seyahat, sağlık ve ferdi kaza sigortaları konusunda acentaların yanında son kullanıcının yani müşterinin birey olarak kendi sigorta poliçelerini yönetebildiği hizmetleri ile sigortacılık sektörüne öncülük ettiğini belirtti. Bundan biz hemşerileri olarak gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz? dedi.

Yakın işbirliği içinde olmalıyız

Sayın Mahmut Erdemoğlu´na Vakıf çalışmalarımızdan Besni için projelerimizden bahsettik. Toplantılarımıza katılacağını ve çalışmalarımızda yanımızda olduğunu belirtti. ?Babam Merhum Mehmet Erdemoğlu Vakfın kurucu mütevellisi idi. Yakın ve işbirliği içinde olmamız gerektiğini düşünüyorum.? dedi. Bizlerde yönetim kurulu olarak aynı duygu ve düşüncelerimizi paylaştık.

Vakfımıza her zaman maddi ve manevi destekte bulundu

Yine Yönetim Kurulumuz 12 Mart 2019 Salı günü Mütevellimiz ve Geçmiş dönem Yönetim Kurulu üyemiz İsotlar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan İsot´u İstanbul Kartal´daki iş yerinde ziyaret etmiştir.

Bu ziyarete Yönetim Kurulu Bşk. Ali Balta, önceki dönem Başkanlarımızdan Mehmet Baykara, Mehmet Kaban, yönetim kurulu üyelerimiz Erdal Teknikel, üyemiz Sungur Emre ile Eğitim gönüllümüz Vakkas Kumral katılmışlardır.

Başkanımız Ali Balta bu ziyaret ile ilgili, Sayın Hakan İsot Bey Otomotiv, Tarım, Sigorta, Araç Kiralama gibi birçok alanda başarıları elde etmiş bir iş adamı olarak gururumuz olmuştur. Üyemiz olarak da Vakfımıza her zaman maddi ve manevi katkı ve destekte bulunmuşlardır. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Osman İsot MTAL´nin alt yapısı çok yeterli

Besni´de babası Merhum Osman İsot adına yaptırdığı Osman isot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile eğitime destek olmuş, olmaya da devam etmektedir. ?500 öğrencinin eğitim gördüğü liseden mezun olan öğrencilerin, kendi evini, aracını alan, dolgun maaşla iş bulabilen birey olarak toplumda yer aldığını, sonucun hepimiz ve çocuklarımız için sevindirici olduğunu, okulun atölye ve laboratuarlarının otomotiv ile ilgili deneyimler kazandırmak için alt yapısının çok yeterli olduğunu, birebir yaşayarak çözümleri öğrenen öğrencilerin gelecek kaygısı taşımadığını? belirtti.

?Vakfımız çalışmalarına katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, yakından takip ettiğini, öğrencilere sağlanan burslar ve diğer çalışmalarda da desteklerinin devam edeceğini? belirtti.

Kendisi nezdinde eğitime gönül vermiş tüm iş insanlarımıza ve eğitim gönüllülerimize bizlerde sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.?


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER