Binlerce insan Su Gözüne akın etti

Sugözü´nde yapılan rekreasyon çalışmalarının tamamlanması ile havaların ısınmasını fırsat bilen binlerce vatandaş hafta sonu su gözüne akın etti.

GÜNDEM 22.06.2018 11:50:37 0
Binlerce insan Su Gözüne akın etti

Sugözü´nde yapılan rekreasyon çalışmalarının tamamlanması ile havaların ısınmasını fırsat bilen binlerce vatandaş hafta sonu su gözüne akın etti. Yapılan düzenleme ile eski atıl görünümünden güzel bir mesire alanına dönüşen Sugözü´ne vatandaşların ilgisi geçmiş yıllara göre katlanarak artmış görünüyor. Özellikle hafta sonları binlerce kişi piknik yapmak için su gözüne koşuyor.

Geçtiğimiz hafta sonu da Sadece Besni ve çevresinden değil, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya gibi illerden gelen binlerce vatandaş Sugözü´nu hıncahınç doldurdu. Otopark olarak ayrılan alanlar dolarken, yer yokluğundan onlarca araç ise yol boyunca park etti. Bu ise o daracık yolda geçiş sorunlarına neden oldu.

Mesire alanında yapılan düzenleme vatandaşları memnun etmişe benziyor. Tuvaletlerin yapılması, içme suyu için pınarlar konulması, karşıya geçiş için köprü, belirli aralıklarla masalar konulması piknikçileri rahatlattı. Ancak, özellikle hafta sonları kalabalık olan mesire alanında otopark yetersizliği, alan içine bazı araçların girmesi sabitlenmiş masaların bazı kendini bilmezler tarafından sökülmüş olması vatandaşların şikayetleri arasında bulunuyor. Bir diğer eksik ise, piknikçilerin ihtiyaçları için büfe veya kafeterya gibi bir tesisin bulunmaması.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor