Çakırhöyük Ortaokulu futbolda Adıyaman şampiyonu oldu

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okullar arası Yıldız Kızlar Futbol İl Finallerinde rakibini 2-1 mağlup ederek il birincisi olan Çakırhöyük Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol takımı bölge şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

SPOR 6.03.2020 16:18:19 0
Çakırhöyük Ortaokulu futbolda Adıyaman şampiyonu oldu

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okullar arası Yıldız Kızlar Futbol İl Finalleri tamamlandı. Adıyaman Karaali Futbol Sahasında yapılan final müsabakasında rakibini 2 - 1 mağlup eden Çakırhöyük Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbolda Adıyaman şampiyonu oldu ve Bölge Şampiyonasında Adıyaman´ı temsil etme hakkı kazandı.
İlçemizi temsil eden bir diğer okul Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu ise Adıyaman 3.´sü oldu. Müsabakalar sonunda Çakırhöyük Ortaokulu birinci, Adıyaman Emniyet Ortaokulu ikinci, Besni Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Şehit Mehmet Yağmur AİHL´den Bocce´de önemli başarı
Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Kızlar ve Genç Erkekler Bocce´de İl 2.´si olarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 2019-2020 Eğitim öğretim yılı okullar arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Bocce finalleri tamamlandı. Adıyaman Sümerevler Bocce Sahasında yapılan finaller sonunda Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Kızlar ve Genç Erkekler Bocce´de İl 2.´si olarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. İl genelinde toplam 45 okulun katıldığı Genç Erkekler Bocce Şampiyonasında Adıyaman Mimar Sinan MTAL birinci, Besni Şehit Mehmet Yağmur AİHL ikinci, Adıyaman Ertuğrul Gazi AL ise üçüncü oldu.
İl genelinde toplam 39 okulun katıldığı Genç Kızlar Bocce Şampiyonasında ise Adıyaman Mimar Sinan MTAL birinci, Besni Şehit Mehmet Yağmur AİHL ikinci, Adıyaman Ticaret MTAL üçüncü oldu.
Elde edilen başarıyla ilgili açıklamada bulunan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak dereceye giren tüm okullarımızı tebrik eder Bölge Şampiyonasına katılacak olanlara başarılar dileriz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor