Cemal Avan; Okulların çevresinde tedbirler alınıyor

GÜNDEM 27.12.2013 15:32:43 0
Cemal Avan; Okulların çevresinde tedbirler alınıyor

 

okul çevresinde tüm tedbirlerin alındığını bu algının oluşması için okullarımızda Toplum Destekli Polislerimizin bilgilendirme ve seminerler verdiğini bu tür kötü niyetli şahıslara fırsat verilmeyeceğini belirtti.

 Ayrıca Hırsızlık ile mücadele kapsamında ‘mal canın yongasıdır’ sözünden yola çıkarak vatandaşımızın can ve mal emniyetini sağlamak için ilçemizin giriş çıkışlarında ve çarşı merkezinde zaman zaman trafik kontrolü ve Asayiş uygulaması yapıldığını bu uygulamaların vatandaşımızda memnuniyet yarattığını belirtti.

12.800 TL. çalan pislikçilerin Yakalama çalışmaları devam ediyor

Öte yandan Besni’de bir şahıstan 12.800 TL. parayı çalarak kaçan şahıslar hakkında da açıklama yapıldı. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; 10.12.2013 tarihinde Ziraat bankasından çektiği 12.800 Tl ile ikametine giden şahısı takip ederek pislikcilik (Pislikçilik nedir? En az üç şahıs ile yapılan ve üzerine pislik atarak vatandaşa üzerinde pislik olduğunu söyleyip peçete ile temizlemeye çalışırken diğer şahısların vatandaşın ceplerini karıştırması olayı) suretiyle parasının alınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda mobese görüntülerinden 27 plakalı araç tespit edilmiş aracın ilçemize Gaziantep ilinden geldiği tespit edilmiş şahısların görüntülerinden yola çıkan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yankesicilik yapan şahısların Antep polisince tanınan M.D (44) ve İ.D (55) olduklarını tespit etmiş yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Bankadan veya PTT’den para çekmek isteyen vatandaşlarımızın tanımadığı kimseden yardım talebinde bulunmamasını Banka veya PTT de bulunan özel güvenlik veya diğer görevlilerden yardım istemesini, yüklü para çeken vatandaşlarımızın güvenliği ön planda tutmaları istendi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor