CENAZEYİ KÖYE ALMAK İSTEMEDİLER..!

Besni´de ikamet eden 45 yaşındaki Ali Tram, kalp krizi sonucu vefat etti. Ancak daha sonrasında yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine defnedilmek istendiği Köseceli´de köylüler cenazeyi köye almak istemedi. Acılı aile ise yaşananlara isyan

GÜNDEM 2.07.2020 16:17:56 0
CENAZEYİ KÖYE ALMAK İSTEMEDİLER..!

ÖLÜM SONUCU BÖBREK YETMEZLİĞİ VE KALP KRİZİ

İddiaya göre, Besni 4. Etap Toki konutlarında ikamet eden Ali Tram geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlandı. Durum üzerine eşi Fatma Tram 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Ali Tram, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Tram´ın ölüm raporuna ise ?bulaşıcı olmayan doğal ölüm? notu düşüldü.
Ancak daha sonrasında Tram´ın alınan numuneyle yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine ailesi Ali Tram´ı köyü olan Köseceli´ye defnetmek istedi acılı aile köylülerin ?yakınınız koronavirüsten öldü, köye defnettirmeyiz? şeklindeki skandal tepkisiyle karşılaştı.

HOCALAR NAMAZINI KILDIRMAK İSTEMEDİ

KÖSECELİ´YE DE ALMADILAR

Yaşadıklarını gazetemize anlatan Fatma Tram; ?Senin kocan koronavirüs´ten öldü diyorlar, bu adam kalp krizinden öldü. Hiçbir hoca cenazeyi yıkamayı bile kabul etmedi. Zar zor bir hoca bulduk. Köseceli´de toprağa bile verdirmek istemediler. Yani bu adam köyüne gömülmesin mi? Bir cenaze namazı bile kılınmadan mı toprağa verilsin?
Biz saatlerce hastanede cenazemizi almayı bekledik. Allah´tan korksunlar. Hastane raporuna göre doğal ölüm yazıyor. Cenazemizi bile rezil ettiler. Koronavirüs´ten öldü diyorlar, o zaman bunu devlet kendisi gömmesi lazımdı niye bize veriyorlar.Vasiyeti üzerine kendi köyü Köseceli´ye gömmek istedik. O başkan köye almam demiş, nice AIDS hastalarını gömdüler o mezarlara. Bu adam öksüz yetim diye bu kadar aşağılanmaz ki? dedi. 

Daha sonra Ali Tram´ın cenazesini yakınları alarak Besni´de defnetti.

Resmi kaynaklardan edinilen bilgiye göre ise, Ali Tram´ın kalp krizi sonucu vefat ettiği ancak daha sonrasında yapılan koronavirüs testinin ise pozitif çıktığı öğrenildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor