Centilmenlik turnuvası Centilmence tamamlandı

Besni Kaymakamlığı 2017 Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası, geçmiş yıllardaki kavgalı-gergin finallerin aksine adına yakışır şekilde Centilmence sonuçlandı. Turnuvanın Final Maçında Diriliş Karakuyu Spor Devlet Hastanesini 5-0 gibi bir farkla yenerek Şa

SPOR 26.05.2017 17:26:56 0
Centilmenlik turnuvası Centilmence tamamlandı

Besni Kaymakamlığı 2017 Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası, geçmiş yıllardaki kavgalı-gergin finallerin aksine adına yakışır şekilde Centilmence sonuçlandı. Turnuvanın Final Maçında Diriliş Karakuyu Spor Devlet Hastanesini 5-0 gibi bir farkla yenerek Şampiyon oldu.  

Besni Kaymakamlığı ve Besni Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Centilmenlik Kupası Turnuvası tamamlandı. 28 takım, 504 sporcunun katıldığı ve 52 müsabakanın oynandığı turnuva 23 Mayıs 2017 Salı günü oynanan final maçı ile son buldu. Besni İlçe Stadyumunda oynanan final maçını 5 ? 0 Diriliş Karakuyu Spor kazanarak şampiyon oldu. 

Final maçına İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Elif Yılmaz, Asliye Ceza Hâkimi Enes Taner, Asliye Hukuk Hâkimi Hidayet Ertuna, Asliye Hukuk Hâkimi İbrahim Halil Bakır, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutan V. Arif Bekâr, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, çok sayıda sporsever katıldı. 

 Maç adına yakışır bir

şekilde centilmence geçti 

Diriliş Karakuyuspor´un şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada ikinciliği Besni Devlet Hastanesi, üçüncülüğü ise Payamca Gapspor aldı. Turnuvanın en centilmen takımı Yayıklı Diriliş Spor olurken Tekağaç Spor´dan Doğan Yıldız turnuvanın en genç ve yetenekli sporcusu ödülünü aldı.    

Sporseverlerin yoğun ilgi göstererek Tribünleri doldurduğu Turnuva bitiminde Diriliş Karakuyu spor oyuncuları şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı. Dereceye giren takımlara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

Final maçı Besni Stadında 23 Mayıs 2017 Salı günü saat 18.00´da 40 dakikalık iki devre halinde oynandı. Maç turnuvanın ismine yakışır bir şekilde centilmence geçti.

Maç öncesi Seremonide oyuncular sahaya ellerinde ?Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez? pankartı ile çıktılar. 

Besni Devlet Hastanesi Spor

Oyuncuları skoru kabullenmiş 

Gazetemize maçı yorumlayan Tertip Komitesi üyesi ve Gazetemiz spor yorumcusu ve Futbol Antrenörü Nuri Uçar maçla ilgili şunları söyledi. ?Maça her iki takım temkinli başladı. Maçın 10. Ve 17. dakikalarında Besni Devlet Hastanesi Spor Ali ile iki net pozisyonu değerlendiremedi. Oyunun 25 dakikasından sonra Diriliş Karakuyu Spor oyuna ağırlığını koydu ve 30. dakikada orta sahadan kaleye atılan topu kaleci Rıdvan elinden kaçırdı top Fatih´in önüne düştü. Plase bir vuruşla Fatih Diriliş Karakuyu Sporu 1-0 öne geçirdi. 37. dakikada Diriliş Karakuyu Sporun orta sahada yaptığı pas alışverişinde Reşit ortasıyla topu Selçuk ile buluşturdu. Selçuk topu kontrol etti kaleciyi de ekarte ederek topu filelere gönderdi ve skor 2-0´a yükseldi. Maçın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı Besni Devlet Hastanesi Spor oyuncuları skoru kabullenmiş bir görüntü içerisindeydi.

Maça çok hızlı başlayan Diriliş Karakuyu Spor 41. dakikada Ömer, 44. dakikada Bayram ve 64. dakikada Fatih´in ayağından kazandığı goller ile skor 5-0 yaptı. Diriliş Karakuyu Spor bu sonuçla turnuvanın şampiyonu oldu.?

 Turnuvaya Emeği geçenlere

plaket ve madalya verildi

 Maçtan sonra yapılan kupa töreninde Turnuvaya sponsorluk yapan Çalım Giyim ve Türkmen İnşaat sahiplerine plaket verildi. Turnuva tertip komitesi Metehan Adıgüzel, Nuri Uçar, Fikret Karaca, Teyyar Ayhan, Mükremin Karadağ ile, turnuvanın hakemleri Mustafa Özgül, Kerim Doğdu, Refik Çeçen, Savaş B. Yazar, Ercan Elbistan ve Özgür Öztaş´a madalya verildi.

Turnuvanın En genç ve yetenekli sporcusu seçilen Doğan Yıldız´a plaket verildi. Turnuvanın En centilmen takımı seçilen Diriliş Yayıklı Spor´un kupası Yayıklı Köyü Muhtarına verildi.

1.olan takım Diriliş Karakuyu Spor´a Kupa, yönetici ve Sporcularına Madalya ve Eşofman takımı verildi. 2.olan Besni Devlet Hastanesi Spor´a Kupa, Yönetici ve Sporcularına Madalya ve Tişort verildi. 3.olan Payamca Gap Spor´a Kupa, Yönetici ve Sporcularına Madalya ve Tişört verildi. Madalya töreninden sonra Diriliş Karakuyu Spor taraftarlarının sevinç ve coşkusu görülmeye değerdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor