Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cevdet Öztürk; ?DO-KAN Spor Ailesi Olarak Vatandaşlarımızı salonumuza davet ediyoruz?

Kurulduğu günden beri Besnili vatandaşlara sosyal imkânlar oluşturmayı amaçlayan DOKAN Spor Kulübü başarılı spor garantisi ve yenilenen dizaynı ile Besnili vatandaşları spor salonuna davet etti.

SPOR 24.02.2017 15:13:23 0
Cevdet Öztürk; ?DO-KAN Spor Ailesi Olarak Vatandaşlarımızı salonumuza davet ediyoruz?

Kurulduğu günden bugüne Muay thai, Kick boks ve boksta elde edilen başarıların vatandaşlarca bilindiğine dikkat çeken Do-Kan Spor Kulübü Başkanı Cevdet Öztürk, sporda başarılı olmak için temel unsurların süreklilik, azim ve disiplin olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Öztürk, şunları söyledi; ?2005 Yılında kurulan DOKAN spor kulübümüz kurulduğu günden bugüne kadar Muay thai, Kick boks ve boksta elde ettiğimiz ulusal ve uluslararası başarılarımız, tüm halkımızca bilinmektedir. Yer yer sizlerle paylaştık.

Spor, süreklilik, azim ve disiplin gerektiren bir yaşayış biçimidir, başarılı olmak için gerekli temel unsurdur. Spor kulübü olarak kıt ve kısıtlı imkanlarla vatandaşlarımıza spor yapmayı bir alışkanlık ve sosyal bir imkan sunmak için tesislerimizi yenileyerek FİTNESS VE BODY alanını genişleterek tekrar hizmete başladık, daha hijyenik, disiplinli ve güzel bir imkan sunmak için düzenleme yaptık; bay bayan lavabo, sürekli sıcak su, taze sıkılmış meyve suları, kauçuk karo yer döşemesi, güvenilir emanet dolapları, her kas gurubuna yönelik profesyonel spor aletleri, fitness zayıflama ve kondisyon aletleri yeni çalışma alanları, kart sistemiyle giriş, spor sonrası dinlenme alanı, günlük temizlik ve hijyenik bir ortamda dinlendirici bir spor ortamı sağladık.

Hastalıkların, bitkinliklerin, kilonun, stresin, çabuk hasta olup, geç iyileşmemizin temel sebebi hareketsizlik ve güç kaybının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Gençlerimiz sağlıksız ortamlarda, hareketsiz bir hayat ve sağlıksız beslenmeyle karşı karşıyalar, çalışan bay, bayan ve ev hanımları da tüm gün boyunca hareketsizler. İnsanların sağlıkları uzmanların tabiriyle tehdit altındadır.

Günde en az yarım saatte olsa vücuda hareketlilik kazandırmak vücutta ciddi bir olumlu etki bırakmaktadır, spor kulübü olarak diyoruz ki gelin tanışalım spor ortamımızı görün kendinizle beraber çocuklarınıza da bu şansı verin, gerek Uzakdoğu sporlarıyla gerekse fitness sporuyla ailece tanıştığınız zaman farkı fark edeceksiniz sporun bir yaşam şekli içinde olmazsa olmazı olduğunu fark edeceksiniz. DOKAN spor ailesi olarak sizleri, salonlarımızı görmeniz ve gezmeniz içinde olsa misafirliğe davet ediyoruz, ilçemize kazandırdığımız yeri ve imkanları yerinde görmenizi istiyoruz.?

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER