CHP Çanakkale´de Güneşhan Dönemi

Pazar günü yapılan CHP Çanakkale İl Kongresi´ne tek aday olarak katılan Besnili Hemşerimiz İsmet Güneşhan, 432 delegenin oyuyla İl başkanlığına seçildi.

SİYASET 9.01.2018 12:18:50 0
CHP Çanakkale´de Güneşhan Dönemi

7 Ocak Pazar günü yapılan CHP İl kongresine tek aday olarak giren Besnili Hemşerimiz İsmet Güneşhan 569 delegeden 445´inin oy kullandığı seçimde geçerli sayılan 432 delegenin oyuyla başkan seçildi. Katılımın oldukça yüksek olduğu Kongre´de konuşmacıların uzun konuşmaları nedeniyle oy kullanma işlemi 16.30´da başlayabildi. 

?Bir şölen havasında geçti?

CHP İl Başkanı seçilen İsmet Güneşhan kongrenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Cumhuriyet Halk Partisi kongreleri kapsamında ilçe kongrelerimizin ardından bugün İl Kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bir bayram, bir şölen havasında geçti. Çok şeyler konuşuldu ve tartışıldığı da oldu. Seviye ve üslup CHP´ye yakışmayacak şekilde düşmemiştir.

Artık kongreler geride kaldı. CHP artık yeni kadro ve yeni yönetimleri ile daha dinamik ve daha enerjik bir yönetim yapısı ile Çanakkale´miz için, Partimiz için daha iyi şeyler yapabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepinizin bildiği gibi çok önemli bir süreçten geçiyoruz.

2019 yılında yerel seçimler ve Kasım ayında genel seçimlerin yanı sıra ülke tarihinin en önemli seçimi olan Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşecek. Bizde parti olarak öncelikli sorumluluğumuz Çanakkale olduğu için Çanakkale´de en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan çıkartılması için bizlere ne düşüyorsa onları yerine getirmeye gayret edeceğiz.?

?Partimize yakışır

Bir yönetim anlayışı?

İsmet Güneşhan; ?Bu kongremizin hepimizi büyük faydalar, başarılar getireceğine inanıyorum. Önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde tüm partililerimizle ortak çalışıp ortak fikir üreteceğiz. Ortak aklı bulmaya çalışacağız. Çanakkale´de siyasete farklı bir bakış açısı getireceğiz, diğer siyasi partilerle olan ilişkilerimizde ölçülü bir seviyede götürmek istiyoruz. Amacımız çatışma yaratmak değil; Çanakkale için ne gerekiyorsa onu ortaya koymak olacaktır. Zaman zaman bir araya gelme noktasında olabilmeliyiz, zaman zaman durum değerlendirmeleri yapacağız diğer siyasi partilerle. Seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum, yeni yönetim partimize yakışır bir yönetim anlayışını ortaya koyacaktır? dedi.


Anahtar Kelimeler: Çanakkale Güneşhan Dönemi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor