CHP Heyetinden ATSO´ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu´yu ziyaret etti.

SİYASET 14.03.2017 14:56:48 0
CHP Heyetinden ATSO´ya Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile birlikte Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu´yu ziyaret etti. Ziyarette ATSO Başkan Yardımcısı Abuzer Arslan da yer aldı.

Ziyarette konuşan CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, ekonomiyi ve Türkiye´yi yeniden güçlendirmek için çalıştıklarını ifade ederek iş dünyasının taleplerini de dikkate aldıklarını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da 16 Nisan´da gerçekleştirilecek halk oylamasının huzur ve barış içinde geçmesini diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Mustafa Uslu, ?Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Sizler siyasi parti temsilcilerisiniz. Biz iş dünyası özellikle Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendimizi doğru tanımlamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca biz siyaset üstü bir kurumuz. Bizi ülkenin ekonomisinin iyi olması ilgilendiriyor. İş dünyası adına çıtayı daha da yükseltip muasır medeniyetler seviyesine çıkmamız lazım. Birbirimizle kucaklaşarak ülkenin milli meselelerinde yumruklarımız birleştirmeliyiz. Nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Heyetinden ATSO Ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor