CHP´DEN ERKEN SEÇİM KARARINA HODRİ MEYDAN

24 Haziran´da Erken seçim kararının ardından Partilerden peş peşe açıklamalar geldi. ?Cumhur ittifakı?nın erken seçim kararı almasının ardından Besni Cumhuriyet Halk Partisinden ?Hodri meydan; biz OHAL´de de bu halde de seçime hazırız? açıklaması geldi.

SİYASET 21.04.2018 09:35:03 0
CHP´DEN ERKEN SEÇİM KARARINA HODRİ MEYDAN

?Herkesin ortak sesi de olacağız?

CHP olarak tüm örgütleriyle erken seçime hazır olduklarını belirten ilçe başkanı Hakan Kılınç, ?Bu seçim laik hukuk devletinin yeniden doğuşunun seçimi olacak.? dedi.

Erken seçimin Parlamenter rejime geri dönüş seçimi olacağını, bu seçimlerin parti meselesi değil artık memleket meselesi olduğunu ifade eden Kılınç ?Cumhurbaşkanı adayımız herkesi kucaklayacak tarafsız yönetimi ile taktir toplayacak biri olacak. Parlementer rejime geri dönüş seçimi bizim başarımız ile sonuçlanacak. Biz ?hayır?ı nasıl örgütlediysek hayra ellerini açan herkesin ortak sesi de olacağız.? dedi.

?Çocuklarımızın geleceği adına hazırız?

Kılınç şöyle devam etti. ?Hodri meydan; biz OHAL´de de bu halde de seçime hazırız genç örgütümüz, Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız yerel yönetimlerimiz ve en çokta çağdaş Besni halkı ile biz tek adam diktasına karşı demokratik hukuk devletine Atatürk´ün gençliği olarak seçimlere hazırız. Çocuklarımızın geleceği adına hazırız. İşçimizin hakları İçin hazırız. Ekmek kavgasındaki esnafımız İçin hazırız. Cebindeki son kurulu harcamaktan korkan öğrencimiz için hazırız. Ticari arabasına mazot alamayan şoför için hazırız.

SSK´sını yatıramayan siftahsız kepenk kapatan zincir markete kurban edilen bakkalımız, kasabımız manavımız İçin hazırız.

?Sandıklardan barış çıkacak, kardeşlik çıkacak?

Tarlasını ekemeyen ahırında pahalı yem fiyatı sebebi ile ikinci ineği besleyemeyen köylümüz için hazırız. Siyasi iradeyi yok sayan seçilmişi atanmışın emrine koyan zihniyete karşı durmak İçin hazırız. Kendisinden olmayanı cezalandıran tutuklayan düşman ilan eden toplumu ikiye bölene karşı kardeşçe yaşama hedefinde olan milletimiz için hazırız.  

Beldelerimizde mahallelerimizde köylerimizde ilmik ilmik kardeşliği dokumak İçin hazırız. Sandıklardan barış çıkacak, kardeşlik çıkacak, umut çıkacak, bu seçimleri biz kazanacağız fikrimiz ne olursa olsun rengimiz umuda aydınlığa dönecek.

?Cumhurbaşkanı adayımız herkesi kucaklayacak? 

Cumhurbaşkanı adayımız herkesi kucaklayacak tarafsız yönetimi ile taktir toplayacak biri olacak. Parlementer rejime geri dönüş seçimi bizim başarımız ile sonuçlanacak. Biz ?hayır?ı nasıl örgütlediysek hayra ellerini açan herkesin ortak sesi de olacağız. Bu seçimler parti meselesi değil bu seçimler memleket meselesi?

Ya bağımsız yargı diyeceğiz ya da tek adama yargıyı teslim seçiminde bulunacağız.

Ya bilim yuvası üniversitelerimiz olacak ya da tek kişiye iradesini teslim etmiş rektörlere teslim edeceğiz. Bu seçim laik hukuk devletinin yeniden doğuşunun seçimi olacak.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor