Coşkuyla kutlayalım

19. Besni Eğitim Bayramı bugün başlarken BEV başkanı Ali Balta, Dünyada ilk ve tek olarak ilçemizde kutlanan Bayrama tüm Besni halkını davet etti. Balta ?Son yıllarda yapılmış en güzel katılımlı bir bayram geçireceğimize inanıyor, tüm halkımızı Bayrama ka

GÜNDEM 6.10.2017 00:45:52 0
Coşkuyla kutlayalım

Güzel bir bayram için hazırlıklarımızı yaptık

19. Besni Eğitim Bayramı bugün başlarken BEV Başkanı Ali Balta tüm vatandaşları bayrama davet etti. Geçtiğimiz yıl OHAL nedeniyle yapılmayan bayrama bu sene hem Besni içinden hem de Besni dışından katılımın çok yüksek olması bekleniyor. BEV Başkanı Ali Balta, ?19. Eğitim Bayramımızı kutlamak için 2 günden beri Besni´deyiz. Bayramın daha güzel geçmesi için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. İlçemizdeki Esnaf Odalarımızı, Derneklerimizi, Siyasi partilerimizi ziyaret ederek onlarında katkılarını bekliyoruz. Onların da çalışmaları devam ediyor. Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz İnşallah bayramımız en güzel şekilde geçecek, çok güzel bir bayram olacak.

Besni dışından da büyük katılım olacak

Diğer bayramlardan daha büyük bir katılım olacağını düşünüyorum. Son yıllarda yapılmış en güzel katılımlı bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Besni´de yaşayan halkımızın; Esnafından, emeklisine, memurundan öğrencisine her kesimden vatandaşımızı Bayramımıza bizzat sizin aracılığınızla davet etmek istiyorum. Ayrıca, Besni dışında yaşayan hemşerilerimizin de Bayrama büyük ilgi göstereceğine yürekten inanıyorum. Çünkü bize gelen bilgilere göre Uşak ve İstanbul gibi illerden 4 ayrı otobüsle, yine kendi imkânlarıyla binin üzerinde hemşerilerimizin ilçemize gelerek Bayrama katılacağını tahmin ediyorum. Besni´de yaşayanlar ve Besni dışında gelenlerle birlikte 2 gün boyunca şenlik havasında bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Tekrar tüm halkımızı Bayramımıza katılmaya davet ediyorum.? dedi.


Anahtar Kelimeler: Coşkuyla kutlayalım

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor