Cumali Yaycı gençlerle yemekte buluştu

Cumhuriyet Halk Partisinden daha önce aday adayı olduğunu açıklayan Cumali Yaycı, önceki gün gençlerle yemekte buluştu.

SİYASET 12.09.2018 15:22:18 0
Cumali Yaycı gençlerle yemekte buluştu

Şahhane Restaurant´taki yemeğe CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Yaycı yemeğin özel bir amacı olmadığını sadece gençlerle kaynaşmak için böyle bir yemek organizasyonu yaptıklarını belirtti. Yaycı, ?Değerli gençlerimiz öncelikle buraya geldiğiniz ve beni onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi, önümüzde Besni´nin geleceğini ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Ben de Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldum. Önce partimin kararı sonra da kıymetli Besni halkının takdiriyle bu göreve talibim.

Burada bir kaynaşma dayanışma yemeğinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tekrar hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.? dedi.

Uzun yıllar CHP´nin çeşitli kademelerinde aktif görevler aldığını söyleyen Yaycı, ?Siyaset aileden gelen, adeta ruhumuza işlemiş, gelenek haline gelmiş bir durum. Ailem, Sosyal Demokrat kimliğe sahip bir aile olduğu için, her zaman siyasetin içinde olduk. Ama bizim siyasetimiz her türlü görüşe saygı duyan, Ülkemin birliğinden, huzurundan yana, ayrıştırıcı değil, birleştirici, birlik ve beraberliğimizin her şeyin önünde olduğu bir siyaset. Adaletsizliğe ve haksızlığa asla tahammül etmem. Benim için, hukuk, demokrasi, eşitlik birlik ve beraberliğimiz temelini oluşturur ve her şeyden önce gelir. Bu saydığım ilkeler, bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum, sorumluluk bilincinde olan her vatandaş gibi bende de görev alma bilincini doğurdu. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisinde görevlerde bulundum. Gaziosmanpaşa´da SHP´nin gençlik kollarında siyasete başladım. SHP kapanınca Cumhuriyet Halk Partisinde devam ettim. Mahalle delegeliği, İlçe delegeliği, il delegeliği, Belediye Meclis üyesi adaylığı, İlçe başkan yardımcılığı gibi görevlerde aktif olarak yer aldım. 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden Besni Belediye Başkan aday adayı oldum. Şu anda da Partimden Belediye Başkan aday adayıyım? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor