DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ

Besni Kaymakamlığı tarafından sağlıklı yaşam başta olmak üzere doğa turizmini de geliştirmek amacıyla düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği katılımcılardan ilgi gördü.

GÜNDEM 15.11.2022 14:18:00 0
DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ  İLGİ GÖRDÜ

Değirmençayı mevkiinden başlayıp Sugözü’nde biten yaklaşık 5 km’lik yürüyüşe İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Cumhuriyet Savcısı Orhan Yıldırım, Cumhuriyet Savcısı Ömer Seyfeli, Asliye Hukuk Hakimi Kübra Sultan Seyfeli, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş hakkında açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Vatandaşlarımızın yoğun geçen hafta içi mesailerini yada stresli yaşamlarını bir nebzede olsa, bu tür aktivitelerle düzene sokmak ve sağlıklı yaşamalarına katkı sağlamak için Besni Kaymakamlığı olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü  ve Gençlik Merkezimiz koordinesinde  böyle bir etkinlik organize ettik. Doğa yürüyüşleri hem bedensel, hem de ruh sağlığı için kaçırılmaz fırsat. Haftada bir kaç gün yürüyüş yapmak gerekiyor. Doğa yürüyüşleri doğasever insanların, doğal güzellikleri yaşamak ve doğada bulunmak amaçlı gerçekleştirdikleri  etkinlikler olarak gerçekleştirilirken, günümüzde  ise alternatif turizm faaliyetleri kapsamında değerlendirilmektedir. Bugün belirlediğimiz yürüyüş rotası da gerçekten  muazzam ve şaşırtıcı güzelliklere sahip. İnşallah bu rota ve belirleyeceğimiz başka rotaları İlçemiz turizmine kazandıracağız. Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ GÖRDÜ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor