EMEKLİ ÖĞRETMENİN BAŞLATTIĞI KİTAP KAMPANYASI MEYVELERİNİ VERDİ

Besni Öğretmen Okulu mezunlarından emekli Öğretmen Seydi Ertürk, köy okulları için başlattığı ?Besni köylerine kitap götürelim? kampanyası kapsamında topladıkları kitap yardımlarını köy okullarına dağıtmaya başladı.

GÜNDEM 11.06.2021 09:27:22 0
EMEKLİ ÖĞRETMENİN BAŞLATTIĞI KİTAP KAMPANYASI MEYVELERİNİ VERDİ

KAMPANYAYA DESTEK YAĞDI
Besni´nin bir dönem ekol okullarından olan Besni Öğretmen Okulu´nun 1972 yılındaki mezunları arasında yer alan Seydi Ertürk, öğretmenlikten emekli olmasına rağmen içindeki eğitim aşkını söndürmüyor.
Bu kapsamda geçtiğimiz Mart ayında özellikle köy okullarındaki öğrenciler için anlamlı bir kampanya başlatan Ertürk, ?Besni köylerine kitap götürelim? kampanyasıyla binlerce öğrenciye umut oldu. Şuana kadar aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin olduğu kişilerden yüzlerce kitap bağışı alan Ertürk belli bir sayıya ulaştıktan sonra kitapları Besni´nin köy okullarındaki öğrencilerin istifadesine sunmaya başladı. Büyük bir azim ve istekle kampanyayı yürüten Seydi Ertük konuyla ilgili şunları söyledi; ?birkaç aydır yoğun bir gayretle yürütmeye çalıştığımız kampanyamız meyvelerini vermeye başladı. Aradan geçen zaman içerisinde topladığımız kitap yardımlarını köy okullarımıza dağıtmaya başladık. Bu kapsamda desteklerini esirgemeyen Orhan Sevilir, Dr. Muzaffer Ertürk, Mustafa Kuş, Ali Bozkurt, Nejdet Arı, Turan Ertürk, Ali Altan, Ahmet Şahin, Seda Akalın, Eda Akalın, Dr. Mustafa Karasu, Ali İhsan Yinanç, Nusret Ürkmez, H. İbrahim Dursun, Mehmet Bağcı, Dr. İrfan Koca, Mehmet Pekmezci, Cennet Kibar, Ali Aytekin, Gülay Özbay Tabakçı, Sevin Karabaş, Şıhlı Ataş, Mazlum Cihangir, Emel Doğru Güleken, Perihan Kocadayı, Zehra Güngör Öğüt, Rukat Sarı ve Hasan Arpa´ya teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor