Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Emre: Bizim için koltuk, makam önemli değil

AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre seçim çalışmalarını değerlendirdi. Gazetemizi ziyaret eden Emre, yaptığı açıklamada; ?Vatandaşımızın güzel teveccühü ile karşı karşıyayız. İş nefis işi değildir. Besni´nin daha ferah, daha rahat ve yaşan

SİYASET 5.03.2019 16:02:57 0
Emre: Bizim için koltuk,  makam önemli değil

AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre seçim süreciyle ilgili yaptığı açıklamada: ?Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

atandaşımızın güzel teveccühü ile karşı karşıyayız. Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında Besni´de ki esnaflarımızı, evlerimizi hanelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşımızın bize yaklaşımı çok güzel. Allah´ın izniyle 31 Mart akşamı Besni´de AK Partinin sandıkları gümbür gümbür patlatacağına inanıyoruz. Tüm hızımızla vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ederek partimizi Cumhurbaşkanımıza, vatandaşımıza ve Besnimize hizmet noktasında bir şeyler yapabilme adına oy talep ediyor ve istiyoruz.

Şu ana kadar ki çalışmalarımız gayet güzel. Yaptığımız anketlerde birinci çıkıyoruz. Bu hızımızı 31 Mart akşamına kadar devam ettirerek AK Partiyi lider çıkarıp burada Besni ilçemize güzel hizmetler verme gayreti içerisinde olacağız.

İŞ NEFİS İŞİ DEĞİLDİR, DAVA İŞİDİR

Biz bir davanın neferleriyiz. Bizim davamız nedir ? Allah´ın rızası için Allah´ın belirlediği istikamette Allah´ın kullarına hizmet etme davasıdır. Davamızdan ayrılan arkadaşlarımız kendi siyasi tercihlerini ortaya koydular. İş nefis işi değildir, dava işidir. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Şahıslar önemli değil davamız önemlidir. Bu hareketin içerisinde davamızın arkasında dimdik durarak devam ediyoruz. Biz değil de bir başka arkadaşımız aday olsaydı biz partimizin ve davamızın arkasında olacaktık. Ama bu bir imtihandı ve testi, bu testten bazı arkadaşlarımız iradelerini farklı noktalarda gösterdiler. Biz herkese yolları açık olsun diyoruz. Vatandaşın sandıkta göstereceği neticeye saygılıyız.

İlçemizin su ihtiyacı var. Erkenek içme suyu projesi. Bu anlamda hükümetimizin yapacağı uygulama içerisinde var. Milletvekillerimizle yaptığımız istişarelerde yatırım programına alındı. Yakın zamanda ihale süreci başlayacak ve bundan dolayı mutluluk duyduk. Bunun haricinde Cumhurbaşkanımızın millet parkı, millet bahçesi projesi. Bununla beraber ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi kentsel dönüşüm. İnşallah bunları da beraber bizim belediye başkanlığımızla beraber ilçemizle buluşturup, gerek kentsel dönüşüm ve gerekse de millet bahçeleri projesiyle buluşturup, ilçemizde bulunan çarpık yapılaşmanın önüne geçeceğiz. İkiye bölünmüş olan Yenikent ve aşağı Besni ayrımını ortadan kaldırarak hem aşağı Besni´de ki mahallelerimize daha ferah, daha rahat ve daha yaşanılabilir cazibe merkezi gelmesi noktasında kentsel dönüşüm uygulamasıyla bir gayret içerisine gireceğiz.

BİZİM İÇİN KOLTUK, MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL

Biz davamızın neferleriyiz. Bizim için koltuk, makam önemli değil. Önemli olan davamızdır. Bu davamızın büyükleri bize hangi noktada görev vermişlerse, vatandaşımız bize hangi noktada görev vermişse biz o görevin takipçisiyiz ve o görevin üstündeyiz. Genel merkezimiz, Besni halkımız bize adaylık noktasında bir teveccüh gösterdi. Yapılan anketlerde, burada genel merkezin yapmış olduğu anketlerde ön planda çıkınca genel merkezimiz burada aday gösterme noktasında bir karar aldı. Buna istinaden bizde partimizin adayı olduk. Bizim için makam, mevki hiçbir ehemmiyet arz eden husus değildir. Önemli olan davamızdır. Davamız bize derse ki kapının önünde bekleyeceksiniz, sandığın başında müşahit olacaksınız, sandık başkanı olacaksınız. Bizim için hiç önemli değil. Zamanında da bu görevleri yaptık ve şimdi de yaparız. Bizim için vazife önemlidir. Bize verilen vazifeyi layığıyla yerine getirebilme gayreti ile çalışmalarıma devam ediyoruz. İnşallah encümen arkadaşlarımızın da gayretleriyle Besni´ye iyi hizmetler vereceğiz? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER