Engelli Öğrenciler Artık Stajyer Öğrenci

GÜNDEM 10.01.2014 10:16:33 0
Engelli Öğrenciler Artık Stajyer Öğrenci

 

Ahmet Emine Çil Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Deniz Sinan İkra Bilgisayar’da, Ömercan Özger ise Besni Ekspres Gazetesinde haftanın 4 iş günü stajyer Öğrenci olarak bulunacaklar. Öğrenciler haftanın 1 günü de okullarında eğitimlerine devam edecekler.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve Ahmet Emine Çil Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dikmen öğrencileri yerleştirildikleri işyerlerinde ziyaret ederek çalışma ortamları hakkında bilgi aldı. Yapılan ziyarette bu öğrencileri stajyer 

öğrenci olarak kabul eden işyeri sahiplerine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç: “Bu davranışınız örnek bir davranıştır, bu davranışınızla engelli arkadaşlarımızı ve ailelerini fazlasıyla memnun ederek onlarında toplumumuzun bir parçası olduğunu göstermiş oldunuz. Sizlere kurumumuz ve öğrenci velilerimiz adına teşekkür ediyor, bu davranışınızın diğer esnaflarımıza da örnek olmasını diliyorum dedi.

Turaç konuşmasına; “Fırsat verildiği takdirde engelli vatandaşlarımızın bizim için bir yük olmak yerine hayatımızın bir paydaşı olabileceğini somut olarak göstermiş oldunuz. Sizlerde görüyorsunuz ki bu öğrencilerimiz çok rahat bir şekilde hayata adapte olabilecek durumdalar. Öğrencilerimizin bu duruma gelmelerinde onlardan ilgi ve alakalarını esirgemeyen Ahmet Emine Çil Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi personelimizin tamamına, çocuklarından desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor