Erdemoğlu ailesinden Gölbaşına Taziye evi

Hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Gölbaşına yaptırılan Taziye evi Pazartesi günü yapılacak olan tören ile hizmete girecek.

GÜNDEM 19.05.2017 18:16:08 0
Erdemoğlu ailesinden Gölbaşına Taziye evi

Hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Gölbaşına yaptırılan Taziye evi Pazartesi günü yapılacak olan tören ile hizmete girecek. Hayırseverlikleriyle Besnililerin gönlünde taht kuran Erdemoğlu ailesi ihtiyaç olan yerlerde hayır yatırımlarını sürdürüyor. Ailenin son olarak Gölbaşı ilçesine yaptırdıkları Taziye evi tamamlandı. Babaları merhum Mehmet Erdemoğlu´nun ismini taşıyan taziye evi daha önce Besni´de yaptırdıkları Taziye evleri ile aynı konsept´te Gölbaşı halkına hizmet verecek.

Gölbaşı Asfalt Mahallesi Ulu Cami civarında yapılan Taziye evi Kadınlar ve erkeler olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. 360 m2 kapalı alanda, Isıtma- soğutma ve ses sistemleri, Çay ocağı, wc ile donatılan taziye evinin, cenazesi olan vatandaşların ve misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için her şey düşünülerek yapıldı.

Mehmet Erdemoğlu Taziye Evi 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 14.00´da Gölbaşı´da çok sayıda vatandaş ve protokol üyelerinin katılımıyla açılacak. Taziye evinin adresi ise; Asfalt Mahallesi Ulu Cami yukarısı ? Gölbaşı


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor