Erdemoğlu´ndan uzaktan eğitime 500 tablet desteği

Besni ve Adıyaman´da eğitime verdikleri destekler ve yaptıkları önemli yatırımlarla toplumsal kalkınmaya destek olan Erdemoğlu ailesi, uzaktan eğitime destek amacıyla Adıyamanlı öğrencilerin istifadesine sunulmak üzere 500 adet tablet bağışında bulundu.

EĞİTİM 28.12.2020 22:46:38 0
Erdemoğlu´ndan uzaktan eğitime 500 tablet desteği

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu tarafından öğrencilerin uzaktan eğitime ulaşımındaki en büyük engel olan tablet ihtiyacının giderilmesi amacıyla alınan 500 adet tablet Vali Mahmut Çuhadar tarafından il merkezi başta olmak üzere ilçe ve köylerdeki öğrencilerin istifadesine sunulmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz´e teslim edildi. 

Toplumsal sorumluluk anlayışıyla Besni´ye yaptıkları Mimarlık Fakültesi, sağlık ocağı, öğrenci yurtları, camii, taziye evleri ile toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olan ve sağladıkları istihdam olanaklarıyla ülkede lokomotif görevi gören ve gençlerin eğitime hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Ali Erdemoğlu´nun şahsında Erdemoğlu ailesinin tüm bireylerine teşekkür eden Vali Çuhadar, şunları ifade etti: "Bugün hayırsever işadamımız Sayın Ali Erdemoğlu tarafından Valiliğimize bağışlanan 500 adet tableti öğrencilerimize dağıtmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz. Tablet bağışlarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin geleceklerine ışık oldukları için hayırsever Erdemoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsana yapılan yatırımda ülkenin parlak geleceğine yapılan yatırımdır. Uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere hayırseverlerimizin sosyal sorumluluk kapsamında almış oldukları tabletlere ilave olarak Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ilimize gönderilen 3 bin 450 adet tableti de il ve ilçelerimize dağıtımını gerçekleştirdik."

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor