Esnaf Odasından Besnililere Çağrı

Besni Esnaf Odasından Besnililere Birlik Çağrısı; Besni Esnaf ve Sanatkârlar ODASI Başkanı Hayati İşitmen; ?Euro, Dolar ve altınları bozdurup Türk Lirası´na çevirerek hükümetimize destek olmamız lazım? dedi.

GÜNDEM 14.08.2018 13:35:37 0
Esnaf Odasından Besnililere Çağrı

Cumhurbaşkanının Çağrısı´na Besni Esnaf Odası´ndan destek geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın "Euro, Dolar ve altınları bozdurup Türk Lirası´na çevirin" çağrısına Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen´den destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yaptığı çağrıdan sonra ülke genelinde halkın altın ve dövizlerini bozdurmaya başladığını söyleyen İşitmen; "Yaşanan bu zor süreçte toplum olarak tek yürek olup hükümetimize destek olmamız lazım. Ayrıca yaptığımız alışverişlerimizde mümkün olduğuna ?Yerli Malı? ürünleri tercih etmemiz ekonomimize, esnafımıza destek olacaktır. Vatandaşlarımızı bu konuda birlik olma şuuruyla daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

Sıkıntılı sürecin aşılamaması halinde toplumun tüm kesimleri büyük zarar görecek, özellikle de işadamlarımız ve esnafımız bu durumdan büyük zarar görecektir.

Küresel güçlerin art niyetli saldırılarının sonucu olduğunu düşündüğümüz bu durum karşısında, vatandaşlarımız inanıyorum ki bu çağrıya kulak verecek ve gereğini yapacaktır.

Sadece ülkemizde değil, İran ve Rusya gibi komşu ülkelerde de planlı bir şekilde yürütülen finansal saldırının üstesinden geleceğimize inancım tamdır. 15 Temmuz hain Darbe girişiminde büyük kahramanlıklara imza atarak hainlere büyük bir ders veren Türk Halkı, bu saldırıyı da rahatlıkla bertaraf edecektir.

Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız ülkesi ve milleti için vermiş olduğu mücadeleye vatandaşlar olarak bizlerde elimizden geldiğince destek olmalıyız" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor