Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Fen Lisesi ile Fakülte arasında İşbirliği protokolü imzalandı

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi ile Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

EĞİTİM 22.02.2019 20:39:53 0
Fen Lisesi ile Fakülte arasında  İşbirliği protokolü imzalandı

Fen Lisesinden mezun olacak öğrencilerin Fakültedeki bölümlere yönlendirilmesini amaçlayan Protokolü Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi adına Okul Müdürü Şükrü Karadeniz İmzalarken Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Murat Aydın İmzaladı.

Bu protokolle ilgili Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi okul müdürü Şükrü Karadeniz, ?Okulumuz ve öğrencilerimizin üst eğitim kurumlarıyla işbirliği yapması, sosyal, sportif ve ortak bilimsel projeler geliştirebilmesi için hazırlanan protokolü imzalamış bulunmaktayız. Mehmet ERDEMOĞLU Mimarlık ve Mühendislik Fakültesine yönlendirilecek öğrenci potansiyeli en yüksekokul okulumuz Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesidir. Bu anlamda hem işbirliği yapmak hem de fakülteye öğrenci kazandırılması amacına hizmet eden bu protokolün imzalanması Besni´mize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu protokolün imzalanmasında büyük özveri gösteren Mehmet ERDEMOĞLU Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Murat Aydın´a şahsım ve okulum adına teşekkürü borç bilirim? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER