Gencer: Arsa sorunu çözüldü, Protokol 2 hafta içinde hazır

Geçen sayımızdaki Fen Lisesine arsa engeli haberimize Kaymakam Ahmet Gencer´den açıklama geldi. Okul arsası içinde bir vatandaşa ait olan 300 m2 alanın imar düzenlemesini bitirdiklerini, askı süresinin sona ermesinin ardından Fen Lisesi Protokolünün imzal

GÜNDEM 10.11.2017 09:53:23 1
Gencer: Arsa sorunu çözüldü, Protokol 2 hafta içinde hazır

Geçen sayımızdaki Fen Lisesine arsa engeli haberimize Kaymakam Ahmet Gencer´den açıklama geldi. Okul arsası içinde bir vatandaşa ait olan 300 m2 alanın imar düzenlemesini bitirdiklerini, askı süresinin sona ermesinin ardından Fen Lisesi Protokolünün imzalanacağını söyledi.

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu´nun ilçemize kazandıracağı Fen Lisesi´nin yapılacağının açıklanmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen neden protokol imzalanmadığını sorguladığımız haberimize ilçe Kaymakamı Ahmet Gencer tarafından açıklama yapıldı. Endüstri Meslek Lisesi arsası içinde son olarak bir vatandaşın 300 m2 arsası çıkması üzerine protokolün geciktiğini doğrulayan Kaymakam Gencer, bu sorunu da hallettiklerini, vatandaşa okulun karşısında bir yer verdiklerini, imar düzenlemesini tamamlayıp askıya çıkardıklarını söyledi.

10 - 15 gün içinde Protokol imzalanacak

İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, daha önce yapılan imar hatalarından dolayı Okul arsası içinde çok sayıda vatandaşın hissesinin bulunduğunu ancak aylardır yaptıkları titiz çalışma ile sorunu çözdüklerini son olarak habere konu olan vatandaşın arsasını da okul arsası dışına aldıklarını ifade etti. Askı süresinin 10-15 gün içinde dolacağını belirten Kaymakam Gencer, sürenin dolmasının ardından hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu ile okul protokolünün imzalanacağını söyledi. Gencer, Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu´nun yapacağı okulun inşaatının da hemen başlayacağını ve ülkemize örnek olacak kalitede bir okulu ilçemize kazandıracaklarını kaydetti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor