Hasan Emre Osman İsot MTAL´de ?Sevgi? konulu konferans verdi

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin EDEP Projesi kapsamında gerçekleştirdiği değerler eğitimi faaliyetleri kapsamında Sevgi konulu konferansın konuğu gazeteci, yazar ve şair Hasan Emre oldu.

EĞİTİM 14.12.2018 20:26:05 0
Hasan Emre Osman İsot MTAL´de  ?Sevgi? konulu konferans verdi

Adıyaman Valiliğinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğü Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Okul Müdürü Nevzat Avşar, İdareci, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dillere destan ?Bir Başkadır Bizim Besni Sevdamız? şiiriyle başladığı konferansta Hasan Emre, Sevgi ve Saygıyı bir ağacın gövdesine benzetti. Sevgi ve Saygı ile yetişen bir ağacın yapraklarının da Başarı, sabır, huzur, hoşgörü, barış, mutluluk, dostluk, iyi niyet, yardımlaşma şeklinde açacağını; sevgi ve saygı eksikliğinde ise ağacın kurumaya mahkûm olacağı konusunda benzetmede bulundu. Daha sonra Vatan sevgisi üzerinde de duran Emre, İlçemizden geçen Askeri konvoya yapılan uğurlama töreninden örnekler verdi. Teknoloji kullanımının kültürümüz açısından olumsuzluk yönlerine de değinen Hasan Emre her sene Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Okul Müdürü Nevzat Avşar, Emre´ye Plaket vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor