Hayırsever Avukat Karadeniz´den öğrencilere ayakkabı yardımı

Besnili Avukat Cantekin Karadeniz, Besni Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından başlatılan ?Çocuklar Üşümesin? kampanyası kapsamında ilçedeki çeşitli okullardaki öğrencilere toplamda 150 çift ayakkabı yardımında bulundu.

GÜNDEM 25.12.2020 10:26:14 0
Hayırsever Avukat Karadeniz´den öğrencilere ayakkabı yardımı

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından her yıl yapılan ?Çocuklar Üşümesin? kampanyasına Besni´nin hayırsever avukatlarından Cantekin Karadeniz tarafından anlamlı bir destek yapıldı.

Besni´nin çeşitli okullarındaki öğrencilere dağıtılmak üzere toplamda 150 çift ayakkabı öğrencilere dağıtıldı.

4. Etap Toki konutları içerisinde bulunan Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda yapılan ayakkabı dağıtım törenine Avukat Cantekin Karadeniz´in yanı sıra ADD Besni Şube Başkanı Abdurrahman Erol Özbay, Akif Bahçeci, Ali Erdemoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Yalçın, Yukarı Sarhan Mahalle Muhtarı Haci Uçar, okul yönetimi, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ayakkabı dağıtım töreninin ardından konuşan ADD Besni Şube Başkanı Abdurrahman Erol Özbay; ?Her yıl Atatürkçü Düşünce Derneği olarak düzenlediğimiz ?Çocuklar Üşümesin? kampanyasına bu yıl arkadaşımız Cantekin Karadeniz anlamlı bir destekte bulundu. Birkaç tane daha okulumuz var orada da dağıtımlar yapacağız. Bu yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avukat Cantekin Karadeniz ise; ?Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bu soğuk kış günlerinde destek olmak amacıyla böyle bir yardım yapmak istedik. Bunu da Atatürkçü Düşünce Derneğinin her yıl düzenlediğini ?Çocuklar Üşümesin? kampanyası dahilinde yapma kararı aldık. Çeşitli okullarda okul yönetiminin tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu ayakkabıların dağıtımını yaptık. Dileğimiz ve umudumuz ilçemizde hiçbir ihtiyaç sahibi kalmamasıdır ama var oldukça da bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor