HAYIRSEVER İŞADAMINDAN BESNİ SPORA DESTEK

İstanbul´da yaşayan hayırsever işadamı Besnili hemşerimiz Osman Antepli, Besni Spor Kulübüne 200 çift spor ayakkabı ve krampon yardımında bulundu.

GÜNDEM 25.09.2020 10:34:00 0
HAYIRSEVER İŞADAMINDAN BESNİ SPORA DESTEK

İstanbul´da yaşamasına rağmen Besni´yi her zaman takip ettiğini dile getiren işadamı Antepli yaptığı yardımla ilgili şunları söyledi; ?Yıllardır memleketim olan Besni dışında yaşamama rağmen gönlüm her zaman yine burada olmuştur. Bundan dolayı da memleketimizin başarılı spor kulüplerinden olan Besni Sporumuza bu sezon şampiyonluk parolasıyla çıktığı bu yolda bir nebze olsun destek olmak istedim.
İnşallah bu sezon ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler. İyi işler yapacaklarına dair hem yönetim kurulundan hem de sporcularından hiç şüphem yok. Kendilerine yeni sezonlarında başarılar diliyorum? dedi.
İşadamı Osman Antepli´nin desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Besni Spor Kulübü Başkanı Cuma Ekinci ise; ? Malum olduğu üzere bu sezon spor kulübümüz şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalara devam ediyoruz. Yine malumunuz olduğu üzere kulüp binamızı daha iyi hizmet verebilme adına Yenikent´e taşıdık. İnşallah bu sezon güzel işler yapacağız. Yine değerli hemşerimiz Osman Antepli, kulübümüze spor ayakkabı ve krampon desteğinde bulundu. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Hemşerilerimizin bizlere olan inancı ve teveccühü bizleri son derece mutlu ediyor. Hep birlikte el ele vererek bu sezon Besni Spor´umuzun şampiyonluğu için elimizden geleni yapacağız. Tekrardan hayırsever hemşerimiz Osman Antepli´ye şükranlarımı sunuyorum?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor